Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar iPhone beidzot varēs Apple Watch likt trokšņot

    Jaunākie raksti

    Kopš Apple Watch iznākšanas un watchOS parādīšanās no viedpulksteņa bija iespējams palaist skaņu iPhone, lai to atrastu. Beidzot iOS 17 ļauj izdarīt pretējo tieši no telefona puses.

    Septembra vidū, kad tika izziņoti jaunie iPhone 15 modeļi, pie iPhone lietotājiem nonāca jaunākā tālruņu operētājsistēmas iOS 17 versija. Tā ļaus no Control Centre sadaļas palaist skaņas signālu Apple Watch viedpulkstenī, lai to atrastu. Sākumā Ping My Watch funkciju būs nepieciešams pievienot Control Centre.

    To var izdarīt telefona uzstādījumos, sadaļā Control Centre un pievienojot jaunu opciju Ping My Watch. Pēc tam, pavelkot ekrānu no augšējā labā stūra uz leju, atvērsies Control Centre. Skaņas signālu šādā veidā būs iespējams palaist tik ilgi, kamēr Apple Watch atradīsies Bluetooth savienojuma distancē. Tas tiks atskaņots gan pulkstenim lādējoties, gan esot uz rokas vai kaut kur noliktam.

    Ja viedpulkstenis atrodas ārpus Bluetooth uztveršanas zonas, nepieciešams izmantot Find My servisu, kas pildīs šo funkciju. Ikdienā noderīgāk ir tieši atrast telefonu ar skaņas signālu, bet var gadīties reizes, kad esam aizmirsuši, kur nolikts Apple Watch. Tomēr zināms, ka tā darbības laiks ir salīdzinoši īss, tāpēc pulkstenis varētu būt izlādējies un skaņas signāls vairs nepalīdzēs.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma