Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izziņojis nākamās paaudzes izsekošanas piekariņu SmartTag2

    Jaunākie raksti

    Reizē ar jaunā Samsung Galaxy S23 FE viedtālruņa versijas izziņošanu, uzņēmums izlaidis otrās paaudzes izsekošanas piekariņu SmartTag2, kas saņēmis visai noderīgus uzlabojumus.

    Pirmā lielā lieta gan būs saistīta tieši ar programmatūras pusi, jo tie Samsung viedtālruņi, kuri ir aprīkoti ar UWB (latviski ultra platjoslas) mikroshēmu, būs spējīgi norādīt virzienu un attālumu līdz SmartTag2 piekariņam. To nodrošinās pārveidotā SmartThings Find lietotne.

    Reklāma

    Nākamais lielais ieguvums būs dubultots baterijas darbības laiks, jo tagad Samsung SmartTag2 ar vienu bateriju spēs darboties līdz 500 dienām, bet īpašajā baterijas taupīšanas režīmā sasniegt 700 dienas. Tas ir gandrīz divas reizes ilgāk nekā Apple AirTag, kas nodrošina aptuveni viena gada darbību ar vienu bateriju.

    Arī vizuāli notikušas izmaiņas, jo piekariņa cauruma daļa ir palikusi mazāka, kā arī tā iekšpusē tagad atradīsies metāla gredzens. Tāpat SmartTag2 saņēmis IP67 mitruma un putekļu aizsardzību. Jāpiezīmē, ka jaunais dizains ir pietiekami minimāls un stilīgs, kā arī šo izsekotēju būs krietni vieglāk piekārt atslēg;am, neizmantojot papildu aksesuārus kā tas ir AirTag.

    Lai rūpētos par lietotāju drošību, SmartTag2 varēs savienot tikai vienu galveno ierīci. SmartThings Find lietotne kriptēs visus lietotāja datus, kā arī papildu drošibu nodrošinās Samsung Knox procesors. Tāpat lietotne būs spējīga ziņot, ja ar lietotāju pārvietosies neatpazīts SmartTag piekariņš.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    09.10.2023 08:57

    Cerams, ka darbosies arī Google Find My Device funkcija, ko atbalsta visi Android telefoni.

    Ivis
    09.10.2023 09:17
    Reply to  Skābene

    Cik saprotu pēc apraksta, nedarbosies.

    Skābene
    09.10.2023 09:23
    Reply to  Ivis

    Ārzemju aprakstos minēts, ka vajadzētu darboties, tāpēc arī izsaku cerību.

    Reklāma