Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” ļaus piespraust ziņas sarunu augšdaļā

    Jaunākie raksti

    Arvien vairāk sociālo mediju piedāvā iespēju piespraust ziņas vai ierakstus un tādā veidā izcelt tos no pārējā lietotāja satura. Šāda funkcija ir jau, piemēram, “Instagram“, “BeReal” un citās lietotnēs. Drīzumā tā parādīsies arī “WhatsApp“, ļaujot piespraust ziņas sarunas augšdaļā.

    “WABetaInfo” ziņo, ka lietotnes beta versijā 2.23.21.4 “Android” ierīcēm pievienota jauna funkcija, kas ļauj ziņas piespraust sarunu augšpusē. Viss, kas jādara, jāatlasa konkrētā ziņa un jāizvēlas to pievienot sarunas augšdaļā. Šādā veidā lietotāji varēs ātrāk piekļūt katras sarunas senākiem ziņojumiem un izcelt svarīgāko informāciju.

    Reklāma

    Papildus tam līdz ar beta versijas 2.23.20.10 palaišanu septembra beigās lielākas un mazākas vizuālās pārmaiņas piedzīvojušas vairākas “WhatsApp” sadaļas. Tie, kuri izmanto lietotnes tumšo režīmu, redzēs, ka sākuma ekrāna augšējā josla kļuvusi bezkrāsaina, savukārt apakšējā josla – gaišāk pelēka, lai vizuāli labāk saskaņotos ar tumšo režīmu. Tāpat vizuālas pārmaiņas piedzīvos čata sadaļa.

    Jaunas vēsmas tiek ienestas arī teksta formatējumā. “WhatsApp” beta versijā 2.23.21.3 parādījusies citātu noformēšanas un teksta pārveidošanas sarakstā iespēja, kas ir vēl viens solis pretī saziņas uzlabošanai “WhatsApp” lietotnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivars Dzerve
    06.10.2023 15:07

    Šorīt ieraudzīju šo jaunumu, nopriecājos, bet, pirms paspēju pārbaudīt, aplikācija restartējās un audiogrāmatas opcija pazuda :)

    Reklāma