Web Analytics
More
    Reklāma

    “X” strādā pie spēļu straumēšanas un tiešsaistes iepirkšanās funkcijām

    Jaunākie raksti

    Īlons Masks jau vairākkārt izteicies, ka vēlas “X” (“Twitter”) pārvērst par lietotni, kas aptvers dažādas tiešsaistes aktivitātes, ieskaitot maksājumu veikšanu, videospēļu straumēšanu, iepirkšanos. Piemēram, “X” pašreiz izmēģina “Twitch” līdzīgas spēļu straumēšanas iespējas, kuras ir pieejamas “X Premium” maksas abonentiem.

    Acīgākie lietotāji varbūt pamanīja, ka pirms dažām dienām Masks “X” platformā ar lietotājvārdu @cyb3rgam3r420 demonstrēja videospēļu straumēšanas iespējas, spēlējot “Diablo IV”. Viņš pats pēc tam arī apstiprināja, ka uzņēmums testē šo funkciju. Tiesa, pagaidām tā ir nepilnīga un tai trūkst virkne iespēju, kuras piedāvā videospēļu straumēšanas platformas, piemēram, “Twitch”.

    Reklāma

    Atsevišķi “X” arī paziņojis, ka sāks eksperimentēt ar tiešsaistes iepirkšanās funkcijām. Saistībā ar to uzņēmums izveidojis diezgan ievērojamu sadarbību ar sabiedrības dāmu Parisu Hiltoni. Ziņots, ka sadarbības ietvaros Hiltone gadā izveidos četras oriģinālas video satura programmas, kas ietver tiešsaistes iepirkšanās funkcijas.

    Tiesa, pagaidām nav skaidrs, vai “X” vispār ir gatavs šādai slodzei kā tiešsaistes iepirkšanās vai videospēļu straumēšana. Kāds varbūt atceras, ka maijā politiķis Rons De Santis pakalpojumā “Spaces” vēlējās paziņot par plāniem kandidēt nākamajās ASV prezidenta vēlēšanās. Šis mēģinājums bija diezgan neveiksmīgs, jo video straumēšana vairākkārt pēkšņi tika pārtraukta. Pirms pāris dienām ar līdzīgu problēmu saskarās arī pats Masks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma