Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” atkal plāno paaugstināt abonementa plānu cenas

    Jaunākie raksti

    Video straumēšanas gigants “Netflix” atkal gatavojas celt cenas saviem abonementa plāniem. Līdz šim cenu izmaiņas vairāk izjutuši ASV un Kanādas lietotāji, kuriem jau šogad tika celta abonementa maksa. Taču saskaņā ar “The Wall Street Journal” ziņojumu “Netflix” šajā ziņā negrasās apstāties un “dažus mēnešus” pēc Holivudas aktieru streika beigām (notiks tuvāko nedēļu laikā) atkal paaugstinās cenas.

    Pagaidām par šiem “Netflix” plāniem daudz konkrētas informācijas nav, taču ticams, ka uzņēmums dalīsies ar plašāku ziņu tuvāko nedēļu laikā. No pašreiz pieejamās informācijas secināms, ka “Netflix” paaugstinās cenas “vairākos tirgos visā pasaulē”, kas, ļoti iespējams, varētu skart arī Eiropu, kur abonementu maksa nav celta kādu laiku. Cenu pieaugumu pirmie kā ierasts izjutīs skatītāji ASV un Kanādā.

    Reklāma

    Tiesa, šobrīd nav skaidrs, cik lielu cenu paaugstinājumu “Netflix” plāno. Uzņēmums arī to atteicies komentēt.

    Jāpiezīmē, ka citviet pasaulē jau teju gadu pieejams “Netflix” lētākais abonementa plāns “Basic with Ads” par 6,99 USD mēnesī. Savukārt jūlijā uzņēmums sāka noņemt “Basic” plānu, kas ir lētākā bezreklāmu opcija. Tikmēr Latvijā šīs augstāk minētās izmaiņas vēl nav stājušās spēkā, un lietotāji var izvēlēties kādu no trim abonementa plāniem: “Basic” par 7,99 EUR mēnesī, “Standard” par 9,99 EUR mēnesī un “Premium”, kas maksā 11,99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    04.10.2023 11:12

    Būs jāpāriet uz jauno plānu “Ads only” kura cena paliks nemainīga.

    Dj Bacon
    04.10.2023 14:16

    Paliec sveiks, Netflix! Sveicināts, Pirātu Līci :)

    bobis
    05.10.2023 15:58

    Nekad tadu neesu lietojis un nesaprotu, kapec kads to dara.

    ...
    05.10.2023 16:04

    Brīnums, ka kāds to vispār vēl abonē. Pēdējos gados viņi ir tik daudz mēslu sastrādājuši, ka daudzi jau plāno no Netflix vispār atteikties. Sen atpakaļ gribēju abonēt, tagad ne par ko.

    Avenger
    06.10.2023 08:49

    Kādu laiku atpakaļ abonēju Netflix, bet Eiropas tirgum ir tik ierobežots saturs, ka pēc dažu mēnešu lietošanas atteicos. Tiesa gan, ja ir Android TV un izmanto VPN, tad var skatīties ASV (un ne tikai) tirgum paredzēto saturu, kas ir daudz bagātāks, bet tad sanāk maksāt par VPN un Netflix.

    Reklāma