Web Analytics
More
    Reklāma

    MI iepazīšanās lietotne tikai pēc lietotāja pašbildes spēs sameklēt ideālo otro pusīti

    Jaunākie raksti

    Mākslīgā intelekta (MI) sniegtās iespējas var izmantot daudzās jomās. Viena no tām, protams, ir partnera atrašana, konkrētāk, iepazīšanās lietotnes. Arī “Tinder” ir mazliet paspēlējies ar šo tehnoloģiju un šo, to no MI iekļāvis iekļāvis iepazīšanās lietotnē. Tikmēr tās konkurents “SciMatch” gājis vēl tālāk, apgalvojot, ka izmanto MI balstītu sejas atpazīšanas funkciju, lai palīdzētu lietotājiem atrast savu ideālo partneri.

    Profila izveidošana “SciMatch” iepazīšanās lietotnē ir visai vienkārša. Viss, kas lietotājam nepieciešams, ir augšupielādēt savu pašbildi. Tālāk lietotne, izmantojot MI algoritmu, noskaidro lietotāja personības iezīmes, kuras tiek identificētas sejas vaibstos, un, balstoties uz šo informāciju, iesaka potenciālos partnerus.

    Reklāma

    Lietotne ir bez maksas, taču interesenti var samaksāt un augšupielādēt slavenības foto, lai noskaidrotu, kāds partneris būtu piemērotākais.

    Jāpiezīmē, ka iepazīšanās lietotni “SciMatch” pērn palaida māsas Janīna un Viktorija Strailetas, kuras ir attiecīgi datu zinātnes un datorzinātņu absolventes. Lietotnes darbība un potenciālo partneru sameklēšana balstīta uz pētījumu par korelāciju starp sejas attēliem un piecām galvenajām personības iezīmēm: neirotisms, ekstravertums, atvērtība, pieklājība, apzinīgums. Balstoties uz pētījuma rezultātiem, secināts, ka tehnoloģija 87% gadījumu pasaka pareizi personības iezīmes, balstoties uz sejas vaibstiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    03.10.2023 11:10

    Un tad tie abi samākslotie satiksies un sapratīs ka dzīvē deguns nepatīk, aromats nav tas un abiem pat nav par ko runāt.

    Biteme
    03.10.2023 11:17
    Reply to  Krotow

    Reģistrējoties, vajag paelpot virsū telefonam, paberzēt degunu gar ekrānu, uzsēsties virsū telefonam. Tad partnera piemeklēšana būšot rezultatīvāka.

    Reklāma