Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tinder” lietotājiem palīdzēs mākslīgais intelekts

    Jaunākie raksti

    Mākslīgā intelekta (MI) iespējas piesardzīgi sāk ienākt arī iepazīšanās portālos. Tapis zināms, ka “Tinder” pašreiz testē MI fotoattēlu atlases rīku, kam būs piekļuve lietotājam fotoalbumam un kas izvēlēsies piecus attēlus, kuri vislabāk atbilst un reprezentē lietotāju iepazīšanās portālā.

    “Tinder” mātesuzņēmuma “Match Group” izpilddirektors Bernards Kims, pamatojot jaunās funkcijas aktualitāti, uzsvēris, ka lietotāji brīdī, kad jāaugšupielādē attēli iepazīšanās portālā, bieži vien samulst un saskaras ar grūtībām izvēlēties veiksmīgākās un atbilstošākās fotogrāfijas. Jaunā MI funkcija šādā ziņā sniegtu palīdzīgu roku, jo lietotāja vietā izvēlētos atbilstošākās bildes, kuras visprecīzāk attēlo lietotāju.

    Reklāma

    Bez bilžu izvēles ir vēl vairākas iespējas, kā mākslīgais intelekts varētu uzlabot “Tinder” lietotāju dzīvi. Piemēram, šo tehnoloģiju potenciāli varētu izmantot profila aprakstu ģenerēšanā, kas palīdzēs izveidot lietotāja vēlmēm atbilstošu tekstu un izcelt svarīgāko. Kādā nesenā pētījumā trešā daļa no “Tinder” lietotājiem atzinuši, ka labprāt izmantotu ģeneratīvā MI rīkus, lai tādā veidā uzlabotu savu profilu. Vienlaikus “Match Group” atzinis, ka uzņēmumam jābūt prātīgam attiecībā uz MI rīku integrēšanu “Tinder”, kur ļoti būtiski ir autentiskuma, ētikas un privātuma apsvērumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    04.08.2023 12:44

    Šķiet ka mākslīgais intelekts viņiem vajadzīgs arī parastai ikdienas funkcionēšanai.

    Ecco
    04.08.2023 16:16

    Tā jau satiekoties dzīvē, sāk skanēt galvā tā dziesma “Bet dzīvē viss ir savādāk”! 🤣😂😂

    Arnys
    04.08.2023 18:00

    Man liekas ka nekas nespēs palīdzēt!

    Reklāma