Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tinder” profila verifikācijai tagad sāk izmantot video selfijus

    Jaunākie raksti

    Februāra sākumā populārā iepazīšanās lietotne “Tinder” pievienoja jaunas drošības un privātuma funkcijas, tostarp iespēju nobloķēt citus lietotājus. Centienus šajā jomā uzņēmums nupat papildinājis ar jaunu profila verifikācijas metodi. Lai profils tiktu apstiprināts un pie tā atrastos zilā verifikācijas nozīmīte, lietotājiem turpmāk būs jāuzņem video selfijs.

    Izskatās, ka video selfijs nebūs obligāts, taču bez tā lietotājam nebūs citu iespēju dabūt zilo nozīmīti, kas apstiprina, ka profils ir īsts. “Tinder” šo funkcionalitāti šķita svarīgi tagad ieviest, ņemot vērā mākslīgā intelekta bumu, kas ļauj viegli izveidot viltus profilus un uzdoties par īstu personu.

    Reklāma

    Lai verificētu profilu ar video selfija palīdzību, “Tinder” lietotnē būs atrodama opcija ierakstīt video, izmantojot tālruņa priekšējo kameru. Pēc būtības šis process daudz neatšķiras no citām identitātes pārbaudes metodēm, kur vajadzīgs video selfijs.

    Ja lietotājs savu profilu būs apstiprinājis ar video selfija palīdzību, “Tinder” arī dos iespēju pievienoties elites grupai “Photo Verified Cuties”, kurā visi dalībnieki savu identitāti apstiprinājuši šādā veidā. Uzņēmums gan piebilst, ka lietotājiem varētu nākties ik pa laikam verificēt savu profilu ar video selfija palīdzību, jo izskats taču mainās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Robčiks
    02.05.2023 18:15

    Vai frizūra starp ciskām derēs?

    Reklāma