Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tinder” pievieno inkognito režīmu un vairākas citas jaunas drošības funkcijas

    Jaunākie raksti

    Vakar, 7. februārī, visā pasaulē tika atzīmēta Drošāka interneta diena, jau 23. gadu pēc kārtas aktulizējot, kādus privātuma un drošības riskus var radīt interneta nepārdomāta un neuzmanīga lietošana. Saistībā ar to Tinder” tieši vakar nolēma izlaist jaunas drošības funkcijas, kas lietotājiem dos arī plašākas privātuma kontroles iespējas.

    Viens no lielākajiem jaunumiem, kas jau drīzumā nonāks pie “Tinder” lietotājiem, ir inkognito režīms. Tas, pēc “Tinder” teiktā, ir “solis uz priekšu”, lai pilnībā paslēptu savu profilu. Ieslēdzot šo režīmu, tikai tie, kuri no šī lietotāja saņēmuši atzīmi “Patīk”, redzēs viņu savos ieteikumos. Pārējie otrās pusītes meklētāji šo profilu neredzēs.

    Reklāma

    Avots: Tinder

    Vēl viena privātuma funkcija, kas dažiem varētu būt ļoti noderīga, “Tinder” varēs nobloķēt arī tos profilus, kas parādās ieteikumos. Tas varētu mazināt neērtas situācijas, ja starp ieteikumiem nākas redzēt savu bijušo mīļoto vai pat kādu ģimenes locekli. Šis vairāk kalpo kā papildinājums funkcijai, kas ļauj nobloķēt lietotāju, balstoties uz viņa tālruņa numuru.

    Pie drošības funkcijām jāmin arī tas, ka lietotāji tagad ātrāk varēs ziņot par tiem, kuri sūta rupjas un aizvainojošas ziņas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    08.02.2023 11:50

    “Tas varētu mazināt neērtas situācijas, ja starp ieteikumiem nākas redzēt savu bijušo mīļoto vai pat kādu ģimenes locekli.” piemēram – sievu

    Zefīrs
    08.02.2023 13:16
    Reply to  Ivis

    Sievasmāti.

    Krotow
    08.02.2023 20:58
    Reply to  Ivis

    No otras puses tāda varbūtība būtu laba reklāma :)

    – Atsvaidziniet savu laulības dzīvi! Atrodiet viens otru no jauna Tinder.

    gleb
    09.02.2023 00:11

    Tikai nav pieminēts, ka tā ir maksas fīča, kuras standarta cena ir 25.99 eiro mēnesī.

    Reklāma