Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia zīmola īpašnieks HMD Global veidos atsevišķu viedtālruņu zīmolu

    Jaunākie raksti

    HMD Global jau sešus gadus izmanto Nokia zīmolu, lai veidoto dažādus Android viedtālruņus. Pēdējā laikā gan dzirdēts tikai par pāris lētākiem modeļiem un vienu it kā vieglāk labojamu Nokia modeli.

    Nu paziņots, ka HMD Global veidos arī paši savu zīmolu HMD, kas veidos jaunus viedtālruņu modeļus. Šobrīd zināms, ka Nokia zīmola viedtālruņi nekur nepazudīs, no HMD varam gaidīt sadarbību ar citiem zināmiem ražotājiem. Nav gan zināms, ar ko tieši HMD plāno sadarboties, visticamāk, gaidāma kāda sadarbība kameru jomā.

    Cik var noprast, HMD dosies augstas kvalitātes un pieņemamas cenas virzienā. Līdzīgi vismaz sākumā rīkojās Nothing, kuram gan otrās paaudzes viedtālruņu cenas vairs nebūt nav dēvējamas par draudzīgām.

    Nothing Phone (2) apskats – nekas kļūst par kaut ko

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jūrnieks
    13.09.2023 13:33

    Sirds tomēr sāp, ka NOKIA aizgāja norietā, sēžot uz saviem lauriem. :(
    Tomēr bija forši, uzticami telefoni šiem kādreiz. Runāju par “īstajām,senajām” Nokia, nevis Microsoft un tagadējām.

    Neaizmirsīšu kā reiz Aldara Zelta alus akcijā sakrāju korķos pilnu tekstu un samainīju pret NOKIA 6610. Laimīgais korķis zem Zemitānu tilta zaļā kioskā tika nopirkts. :)

    Biteme
    14.09.2023 09:48
    Reply to  Jūrnieks

    Nevajag mums trubas, kas veicina alus patēriņu. Bet MS Lumia bija super feina truba, salīdzinot ar iepriekšējo Nokia smartu.

    Reklāma