Web Analytics
More
    Reklāma

    Polaroid I-2 ir fotokamera, kurā beidzot varēs manuāli kontrolēt uzstādījumus

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Polaroid ir pazīstams ar savām kamerām, kas uzreiz izprintē bildes. Beidzot būs pieejams modelis, kurā lietotājiem ir iespēja kontrolēt dažādus ar fotogrāfēšanu svarīgos uzstādījumus manuāli.

    Pēdējos gados savu popularitāti atkal atgūst tūlītējo fotogrāfiju kameras, tāpēc viens no zināmākajiem zīmoliem Polaroid ir gatavs piedāvāt augstas klases modeli šāda stila fotogrāfēšanai. Iespējams, ka lietotāji ir noguruši no viedtālruņu un spoguļkameru fotogrāfijām, kuras pazaudē to dabisko momentu.

    Reklāma

    Jaunais Polaroid I-2 lietotājiem sniedz pilnīgu kontroli par slēdža ātrumu un apertūru, ļaujot lietotājiem mainīt bildes dziļumu un tās plūdumu. Protams, ne tik daudz, kā to spēj spoguļkameras. Parasti Polaroid kamerās ir pieejami daži gatavie bilžu uzstādījumi, taču tagad lietotājiem būs iespēja pašiem tos regulēt.

    Tāpat fotokamera saņēmusi autofokusu ar trīs lēcu sistēmu, kas sniegs līdz šim asāko attēlu kādā no Polaroid kamerām. Autofokusa uzlabošanai tiks izmantots LiDAR sensors. Visus uzstādījumus varēs redzēt ārējā vienkrāsas LCD ekrānā. Lietotājiem būs iespēja regulēt slēdža ātrumu no 1/250 līdz 30 sekundēm.

    Polaroid I-2 ir aprīkots ar zibspuldzi un iebūvētu Li-ion akumulatoru. To varēs uzlādēt izmantojot USB-C pieslēgvietu. Kameru varēs kontrolēt arī ar mobilo lietotni. Polaroid I-2 cena ir 699.99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    12.09.2023 10:58

    Šis tiešām ir labs pārsteigums no Polaroid.. beidzot jēdzīga kamera. Savādāk pēdējos gados no viņu puses tikai sarūgtinoši lēmumi vien, Spectra filmiņas nogalināšana, nejēdzīgā Go formāta izstrāde, portatīvās tumbiņas u.c.
    I-2 izskatās tiešām labi. Uz papīra. Cerams, ka optika būs vismaz SLR680/SX-70 līmenī.
    Par cenu.. Pašas kameras MSRP ir 650€. Salīdzinielvē manīju arī pa 600€. Bet rakstā norādītie 699€ arī ir korekti, jo šis ir tas gadījums, kad ar vienu pašu kameru neko nevarēs iesākt. Filmiņu vajadzēs pirkt tik un tā.

    Atis
    13.09.2023 15:45

    dpreview bija ielikti foto paraugi, pilnīgs crap par 700eur.. jezuz..

    Rūdolfs Rancāns
    14.09.2023 21:12
    Reply to  Atis

    klau, bet tur tiešām ir drausmīgas bildes. Ļoti apšaubu, ka tas ir maksimums ko no tās kameras var izspiest.
    Pašām I-2 sanāks pamēģināt tikai oktobra sākumā, bet polaroid bildes drīkst būt arī normālas: https://www.instagram.com/p/CVS0jHloiL2/?img_index=6

    Biteme
    12.09.2023 21:06

    Nopietni?

    Reklāma