Web Analytics
More
    Reklāma

    Polaroid Go būs pasaulē mazākā momentfoto kamera

    Jaunākie raksti

    Polaroid izziņojis Polaroid Go momentfoto kameru, kas būs mazākā šī ražotāja izveidotā momentfoto kamera. Momentfoto atkal ir iemantojis pircēju uzticību, viens no lielākajiem Polaroid konkurentiem Fujifilm piedāvāja neliela izmēra Instax kameras.

    Polaroid Go tiek saukta par pasaulē mazāko momentfoto kameru, tā saņēmusi 750 mAh akumulatoru. Ar to pietiks, lai Polaroid Go momentfoto kamera izfotografētu 15 filmu iepakojumus. Polaroid Go momentfoto kamera darbojas ar 1/125 līdz 30 sekunžu ekspozīcijas laiku. Polaroid Go ir arī ekrāns pašiņu uzņemšanai un iespēja veidot dubultu ekspozīciju.

    Reklāma

    Polaroid Go gatavu fotogrāfiju nodrošinās 10 līdz 15 minūšu laikā, ja neskaita balto apmali, tad fotogrāfijas laukums ir aptuveni 4.5 x 4.5 cm.

    Polaroid Go momentfoto kameras cena būs 99 dolāri, bet 16 fotogrāfiju izejmateriālu iepakojuma cena būs ap 20 dolāriem. Lēti tas nav.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    22.04.2021 16:24

    Ja kādam šķita, ka instax mini bildītes ir mazas, tad šis formāts jau ir smieklīgi mazītiņš. Un pašā polaroid mājas lapā var priekšpasūtīt kameru un 16 kadrus par 140€, kas ir vēl nelētāk kā rakstā pieminētie 120$.
    Bet to ekrānu pašiņu uzņemšanai gan es nekādi nevaru kamerai ieraudzīt.

    Uldis
    28.04.2021 19:36

    Man jau šķiet ka ir diezgan bezjēdzīgi mēģināt tik novecojušu tehnoloģiju vēl uzturēt. Pirms 30 gadiem tas vēl bija cool, mūsdienās bezjēdzīga un dārga izklaide. Bija vienā darba pasākumā paņemts klasiskais Poloroid. Jā, cilvēki bildējās… un pēc tam gatavās bildes pārbildēja ar telefonu un lika soctīklos. Tās fiziskās mazās bildītes pēc tam nevienam īsti nebija vajadzīgas…

    0853
    28.04.2021 19:55
    Reply to  Uldis

    un kāpēc, tavuprāt, cilvēki pērk mehāniskos pulksteņus par pusmiljonu, ja tie laiku rāda tikpat precīzi kā casio par 50?

    Reklāma