Web Analytics
More
    Reklāma

    “Duolingo” drīzumā piedāvās vienotu lietotni valodu, matemātikas un mūzikas apguvei

    Jaunākie raksti

    Martā jau rakstījām, ka valodas apguves rīku izstrādātājs “Duolingo” plāno piedāvāt mūzikas teorijas mācību, par ko liecināja uzņēmuma izsludinātās vakances. Toreiz “Duolingo” gan par šiem nodomiem izvairījās sniegt plašāku informāciju. Taču nupat uzņēmums apstiprinājis, ka strādā pie “Duolingo Music” – mūzikas apguves rīka.

    Uzņēmums arī paziņojis, ka darbojas pie tā, lai visas mācību lietotnes tiktu apvienotas. Tas nozīmē, ka iepriekš izlaistā “Duolingo Math“, “Duolingo Music”, kā arī valodu apguves lietotne tiks apvienotas vienā un būs ērti pieejamas lietotājam. Plašāk ar šiem jaunumiem uzņēmums sola iepazīstināt savā konferencē “Duocon”, kas norisināsies 11. oktobrī, kad arī tiks prezentēta jaunā “Duolingo” lietotnes versija.

    Reklāma

    Reklāmas videoklipā “Duolingo” parādījis pirmos oficiālos lietotnes attēlus, kas norāda, ka lietotājiem tiks piedāvātas nelielas nodarbības, interaktīvi vingrinājumi, kas ļaus uzlabot prasmes matemātikā, mūzikā un valodu apguvē. Runājot par “Duolingo Music”, tās kods liecina par to, ka lietotāji varētu mācīties klavierspēles, bungu spēles pamatus. Uzņēmums arī atzīmē, ka jaunā lietotne piedāvās “simtiem” nodarbību un vairāk nekā 200 “jautru un pazīstamu melodiju”. Sagaidāms, ka gan matemātikas, gan mūzikas mācībā tiks ietverti tie paši spēļu elementi un interaktīvie vingrinājumi, kas “Duolingo” valodas apguvē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    11.09.2023 11:14

    Ja pareizi saprotu šis bāzes valodas mācīšanās serviss LV iedzīvotājiem nav pieejams. Kāds ir šo rakstu mērķis /vajadzība?

    Juris
    11.09.2023 11:52

    Kādu valodu Jūs tur apgūstat? Es vēlējos angļu (pamatu pamats svešvalodām), un ziniet ko – Latviešu valodā runājošajiem šādas opcijas nav…

    Jakegoznaet
    11.09.2023 15:31
    Reply to  Juris

    Jā, duolingo nav domāta latvietim. Vienīgi apgūt valodu ar tulkošanu īsti nedarbojās. Kā spēle jā, tikai ne valodas apguvē.
    Latvietim manuprāt nav neviena laba aplikācija priekš svešvalodas. Jā jaunie latvieši nemaz neapjauš, ka angļu kādam ir svešvaloda. Es doulingo izmantoju krievu, bet tas nebija tik ērti.

    Rus
    12.09.2023 15:07
    Reply to  Juris

    Raksta mērķis ir sniegt informāciju. Paldies autoram.

    Reklāma