Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” bezmaksas versija varētu kļūt lietotājam vēl nepievilcīgāka

    Jaunākie raksti

    Spotify” klausītāju bāze pieaug ātrāk nekā jebkad agrāk, taču maksājošo lietotāju skaits nekāpj tik strauji kā cerēts. Tieši tāpēc uzņēmums pēta veidus, kā bezmaksas versiju padarīt arvien nepievilcīgāku, dažas no iecienītām funkcijām pārceļot aiz maksas sienas. Saistībā ar to “Spotify” tagad eksperimentē ar dziesmu tekstu iespējas izņemšanu no bezmaksas plāna.

    Dažu pēdējo dienu laikā vairāki “Spotify” lietotāji pamanījuši, ka bezmaksas versijā vairs nav pieejama funkcija piekļūt dziesmu vārdiem. Tā vietā lietotne informējusi, ka lietotājam jāiegādājas “Premium” plāns, lai turpinātu šo iespēju izmantot. Vienlaikus “Spotify” mierina, ka dziesmu tekstu funkcijas pārcelšana aiz maksas sienas esot daļa no ikdienas testēšanas. Līdz ar to panika par tās atņemšanu nemaksājošajiem lietotājiem vēl nebūtu jāceļ.

    Reklāma

    “Spotify” globālās komunikācijas nodaļas pārstāvis informējis, ka dziesmu tekstu funkcija varētu atkal tikt padarīta pieejama visiem lietotājiem, jo uzņēmums pagaidām veic tikai testēšanu.

    Savā jaunākajā finanšu pārskatā “Spotify” informēja, ka pēdējā gada laikā bezmaksas abonementa plāna lietotāju skaits pieaudzis par 34% līdz 343 miljoniem. Tāpat vērojams pieaugums “Premium” abonentu vidū, kas gan nav bijis tik straujš, palielinoties par 17% līdz 220 miljoniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    And-so
    07.09.2023 11:41

    Tātad spotify vairs nebūs pieejama funkcija, par kuras eksistenci tikko tikai uzzināju … vai cik “žēl” :D
    Man liekas vienīgais, kas lietotāju piespiedīs pāriet uz maksas versiju, ir reklāmas … kuras īsti netraucē, ja klausās podkāstus .

    Egils
    07.09.2023 12:37
    Reply to  And-so

    Jau tagad iespējams bloķēt reklāmas spotify.

    Raimonds
    08.09.2023 09:03
    Reply to  Egils

    Varētu, lūdzu, padalīties ar konkrētākām detaļām, lai komentārs nav bez satura? Paldies!

    Tētis
    08.09.2023 18:11
    Reply to  Raimonds

    Spotify mod, kā piemērs…

    Biteme
    07.09.2023 12:32

    tulkoju – aiz maksas sienas, tas ir par maksu.

    digitalk
    08.09.2023 10:27
    Reply to  Biteme

    lai arī burtisks paywall tulkojums Kursora izpildījumā ir pastulbs, tomēr tavs variants nav ne ar ko labāks, jo neizsaka angliskā oriģināla būtību.

    Biteme
    08.09.2023 12:25
    Reply to  digitalk

    Pat nepretendēju, ka būtu labāks…saprotamāks, ar to pietiek. Kindzulis pieturā vaicāja, ko nozīmē maksas siena, es viņam paskaidroju. Un kāda gan būtība maksas saturam – samaksā, pirms tiec klāt.

    Paywall content is content that’s exclusive to the people paying for it.

    Eueu
    08.09.2023 20:40

    Atcēlu abonēšanu. Pēc termiņa beigām profils aizgāja nebūtībā. Nācās taisīt jaunu. Toties tagad spotifaijs piedāvā akciju abonēšani pirmajiem 3 mēnešiem – 7.99 mēnesī. (Pēc tam 7.99)

    Reklāma