Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” apsver iespēju Eiropā piedāvāt “Facebook” un “Instagram” maksas versijas

    Jaunākie raksti

    Iepriekš jau ir izskanējušas runas, ka “Meta” varētu piedāvāt “Facebook” un “Instagram” maksas versijas ar dažādām priekšrocībām un papildus iespējām. Šķiet, ka tagad šie plāni ir kļuvuši vēl ticamāki. Izdevums “The New York Times” ziņo, ka “Meta” apsver iespēju Eiropā piedāvāt “Facebook” un “Instagram” maksas abonementu, kas nesaturētu reklāmas un vairāk atbilstu Eiropas Savienības (ES) noteikumiem.

    Šo platformu maksas versijas būtu “Meta” mēģinājums kliedēt ES bažas par datu privātumu un reklāmām. Uzņēmums ir ilgstoši cīnījies ar ES un citiem Eiropas regulatoriem par privātuma pārkāpumiem saistībā ar reklāmu izsekošanu un datu pārsūtīšanu. Piemēram, maijā Īrijas Datu aizsardzības komisija piesprieda “Meta” 1,2 miljardu eiro sodu par Eiropas lietotāju datu pārsūtīšanu uz ASV, kas skaitās GDPR pārkāpums. Tiesa, ASV un ES jūlijā parakstīja līgumu par datu pārsūtīšanu, atvieglojot ierobežojumus sociālo mediju platformām. Tāpat “Meta” jau ir sākusi piedāvāt iespēju Eiropas lietotājiem attiekties no mērķētajām reklāmām un piedāvāt tās kā izvēles opciju.

    Reklāma

    Kas attiecas uz “Meta” platformu maksas versijām, pagaidām nav pieejama informācija par to cenu vai izlaišanas datumu. Tāpat arī vēl nav apstiprināts, vai kas tāds vispār tiks izlaists.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dj Bacon
    05.09.2023 09:46

    Jā, noteikti uzticēšu Zaka kompānijai savus kredītkartes datus :D :D

    Ecco
    05.09.2023 10:24

    Pilnīgi pohuj!

    Jānis
    05.09.2023 10:44

    Un cilvēki savā laikā kritizēja draugiem.lv par maksas statistiku. Tas portāls vispār vienmēr bijia sakarīgāks loģiskāks par FB, bet nu šobrīd laikam īsti vispār šāda tipa sociālie tīkli ir zaudējuši aktualitāti.

    Egils
    05.09.2023 22:21
    Reply to  Jānis

    Tiktok vienīgo patieso informāciju izplata. Citi sociālie tīkli izplata valdības dezinformāciju

    Reklāma