Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google Flights” spēs ieteikt precīzu laiku, kad visizdevīgāk iegādāties aviobiļetes

    Jaunākie raksti

    Google Flights sadaļa līdz šim ērtā veidā bija spējīga norādīt konkrētā datuma lidojuma cenu. Tagad šī iespēja tiks papildināta ar informāciju, kas spēs pateikt, kad ir visizdevīgāk iegādāties avio biļetes.

    Šobrīd Google Flights var pateikt, vai konkrētās dienas cena, salīdzinot ar vēsturisko informāciju, ir dārgāka, lētāka vai atbilstoša. Sākot no šīs nedēļas un izmantojot mākslīgo intelektu, lidojumu meklēšanas sadaļa varēs pateikt ļoti precīzu informāciju, kurā laikā biļeušu iegāde ir vislētākā.

    Reklāma

    Jaunās funkcionalitātes primārais mērķis nav pateikt lētākos lidojumu datumus, bet gan palīdzēt tikt galā ar straujajām lidojuma cenu maiņām dienu no dienas. Balstoties uz pieejamo informāciju, Google Flights būs spējīga ar pietiekami augstu precizitāti pateikt, vai šī brīža lidojuma cena ir atbilstoša vai ir vērts nogaidīt. Tāpat tiks dots aptuvenais laiks, līdz kuram nepieciešams gaidīt.

    Avots: Google

    Šis meklēšanas uzlabojums papildinās nesen izlaisto Google Flights zemākās cenas garantiju. Proti, Google apsola, ka lietotājiem piedāvā zemāko lidojuma cenu, ja tā samazinās pēc veiktās rezervācijas, uzņēmums atmaksās starpību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Modris
    30.08.2023 20:45

    Un tad visiem vienlaicīgi paziņos visizdevīgāko mirkli… sanāks tā kā ar Waze, kura visus sānceļus un caurbrauktuves piesprosto.

    Krotow
    30.08.2023 22:44
    Reply to  Modris

    Būs kā Dziesmu svētku biļešu pārdošanā. Mežonīga rinda sākumā un galā čiks.

    davix
    31.08.2023 12:53

    Interesanti cik maksās šāds google servisa produkts avio kompānijām, lai viņu “MI” nosliecas par labu vienai vai otrai kompānijai. Kā rāda vēsture, google neko nedara par velti, pat ja tā mums varbūt dažkārt liekas. Kāds maksā google par reklāmas lauku, vai google kādam pārdod mūsu datus.

    davix
    31.08.2023 12:56

    Tikpat iespējams, ka google mākslīgais intelekts apkopos datus par mums interesējošiem lidojumu laikiem un pārdos šos datus avio kompānijām, lai tās zinātu, kad “segt pieaugošās izmaksas” ar cenu kāpumu.

    karlis
    31.08.2023 13:45

    tas tāpat ir skaidrs, ka tiklīdz ir interese par lidojumu, tā uzreiz pēc 10min tur cena ir augšā.

    LAN
    31.08.2023 22:49
    Reply to  karlis

    Iztīri cepumus un izmanto VPN – rinse & repeat

    Reklāma