Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Search nodrošinās zemākās aviobiļetes cenas garantiju

    Jaunākie raksti

    Aprīļa pirmajā nedēļā Google izziņojis jaunumus, kas patiks visiem ceļotājiem. Proti, veicot avio biļešu rezervāciju caur Google Search tiks nodrošinātā zemākās cenas garantija, kā arī meklētājs ir uzlabots, lai meklētu naktsmītnes un apskates objektus ceļojumos.

    Google ir izveidojusi jaunu sistēmu, kas līdz pat izlidošanas dienai pārbaudīs lidmašīnas biļešu cenas. Ja tā būs zemāka nekā pircējs ir iepriekš to iegādājies, Google atmaksās starpību. Par šo zemākās cenas garantiju norādīs īpaša digitālā nozīme. Pagaidām tas attieksies tikai uz tiem lidojumiem, kas tiek pirkti caur Google Flights sadaļu un notiek ASV robežās.

    Reklāma

    Jau šobrīd Google norāda vai esošā biļešu cena ir zema, atbilstoša vai augsta, salīdzinot ar iepriekšējo periodu. Kā norāda uzņēmums, tad cenas tiks uzraudzītas katru dienu līdz izlidošanai. Ja biļešu cena būs zemāka nekā iepriekš samaksāts, starpība tiks atskaitīta klienta kontā. Būs interesanti pasekot atsaukmēs pēc pāris mēnešiem, vai tiešām praksē tas darbosies. Jo pieļauju, ka lidsabiedrībām var būt noslēgta sadarbība ar Google par cenu modeļiem, kā arī ASV iekšējiem lidojumiem varētu nebūt lielas cenu izmaiņas.

    Avots: Google

    Papildu tam Google meklētājā uzlabota iespēja apskatīt potenciālo ceļojuma naktsmītni. Izmantojot viedtālruni un atrodot iespējamo palikšanas vietu, papildu informācija par to parādīsies īsu video un bilžu formātā. Trešais uzlabojums būs papildu informācija pie dažādiem apskates objektiem par to cenu un ieteikumi no Google, ko vēl apskatīt konkrētajā vietā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma