Web Analytics
More
    Reklāma

    MrBeast sacensību video piedalījies arī puisis no Latvijas

    Jaunākie raksti

    YouTube satura veidotājs un kanāla īpašnieks MrBeast ir zināms, kā otrs abonētākais platformas kanāls pasaulē, kā arī ar ļoti interesantu saturu. Jaunākajā video piedalās arī kāds puisis no Latvijas.

    Kanāla MrBeast jaunākajā video cilvēki no katras pasaules valsts sacentās piecos interesantos uzdevumos, kuru uzvārētājs saņēma 250 tūkstošu dolāru vērtu zelta medaļu. Tās nodēvētas par Beast Games, atsaucoties uz olimpiskajām spēlēm. Dalībnieku sastāvā ir redzams arī pārstāvis no Latvijas, kuram izdevās tikt līdz trešajam uzdevumam.

    Reklāma

    Kā norādījis MrBeast, tad viņš ir ļāvis atlidot pa vienam pārstāvim no katras pasaules valsts uz ASV, lai speciālā teritorijā sacenstos piecos interesantos uzdevumos. Tie ir šķēršlu skrējiens, rāpšanās pa līdztekām, loka šaušana, paukošanās, kā arī futbola soda sitiena. Latvijas pārstāvim izdevās veiksmīgi tikt līdz loka šaušanai, apstājoties pie šī uzdevuma.

    Par diviem finālistiem kļuva pārstāvis no Lībijas un Slovēnijas, un par uzvarētāju kļuva lībietis. Lai nerastos lieka skepsa, tad dalībnieku sastāvā bija arī sievietes. Nav pieejama precīza informācija par to, kā tika izvēlēti dalībnieki, bet pieņemu, ka tie ir bijuši kanāla sekotāji no visām valstīm. Tāpat nav zināms, kurš tieši ir vīrietis no Latvijas, bet labprāt to uzzinātu.

    Par MrBeast izdomu un vērienu nav šaubu, un šis ir pierādījums, ka viņš tiešām ir spējīgs savos video iesaistīt cilvēkus no visas pasaules. Tāpat katrs dalībnieks esot saņēmis divus tūkstošus dolāru par piedalīšanos.

    Ja kādam ir zināms dalībnieks no Latvijas, labprāt ierakstītu šo pieredzes stāstu mūsu podkāstā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vārds*
    21.08.2023 09:21

    Nekur jau nav teikts, ka tas bija tieši no Latvijas atlidojis. Pastāv iespēja, ka piedalījās ASV dzīvojošs Latvietis. Tas ka saka ka atlidoja no katras valsts, nenozīmē to burtiski. Burtiski nozīmēja ka no katras valsts 1 pārstāvis. Bet iespēja ir, ka no Latvijas lidoju, tas nav noliedzams!

    kkā tā
    21.08.2023 09:26

    Kamdēļ to vatņiku pieminēt kursorā, kurš Krimu šajās spēlēs attēloja kā parašas teritoriju?

    Ept
    22.08.2023 06:46
    Reply to  kkā tā

    Kā jau Skutelis daudzos komentāros ir minējis, tad Kursos.lv ir raksta par ko grib un kā grib.

    Reklāma