Web Analytics
More
    Reklāma

    Dzimusi jauna YouTube zvaigzne MrBeast, kura kanāls tagad ir visabonētākais platformā

    Jaunākie raksti

    Varbūt virsraksts nedaudz par skaļu, jo MrBeast šajā video satura veidošanā tieši YouTube platformā varētu būt viens no pionieriem, bet pagājušajā nedēļā viņa kanāls kļuva par visvairāk abonēto YouTube platformā, pārspējot PewDiePie.

    Video straumēšanas platforma YouTube ir mainījusi mūsu ikdienu un kā mēs uztveram informāciju, jo šobrīd gandrīz visu var atrast video formātā, un ir cilvēki, kas no tā ir izveidojuši veiksmīgu biznesu. Tāpat no amatieru video pašā YouTube sākumā, tagad ir pieejami augstas klases video, raidījumi un pat filmas, kuras var konkurēt ar lielo kino. Viens no ieguvējiem un šīs latiņas cēlājiem ir tieši MrBeast.

    Reklāma

    Konkrētais kanāls kalpo arī kā seja YouTube, jo tā autors Džimijs Donaldsons (Jimmy Donaldson) veido ļoti vizuāli iespaidīgus un ļoti interesantas video, kā arī viņš ir ļoti dāsns, savā saturā iesaistot reālus skatītājus. Viens no iespaidīgākajiem video ir Netflix populārā seriāla “Squid Game” attēlošana īstajā dzīvē, kura veidošanas izmaksas tiek lēstas 3.5 miljonu dolāru apmērā. Tāpat MrBeast kanālā bieži var redzēt dažādus citus izaicinājumus, kuros cilvēkiem iespējams laimēt īstu naudu.

    Uzsvars ir tieši uz to, ka MrBeast pelna labu naudu ar YouTube, taču viņš ļoti daudz līdzekļus investē jaunu video izveidē, kā arī nodarbojas ar labdarību. Un tas viss sākts, veidojot video savā guļamistabā pirms desmit gadiem. Piemēram, tiek iztērēti 10 000 dolāru tikai pirmajam video attēlam, kurus mēs redzam, atverot YouTube. Jaunais lielākais abonentu skaits tagad ir 112 miljoni, un tiek lēsts, ka Donaldsons 2021. gadā nopelnījis 54 miljonus dolāru.

    Vai jūsu redzeslokā ir nonācis šis YouTube kanāls un kurš ir jūsu mīļākais video?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    21.11.2022 12:10

    Esmu pāris video ar viņu redzējis, un personīgi mani tracina viņa izteiksmes veids, kā viņš runā, u.t.m.l., tādēļ līdz galam nevienu video neesmu izturējis.

    ThumbnailMaster
    21.11.2022 12:20

    https://www.youtube.com/@MrBeast/videos

    Kurš no šīm thumbnail izmaksā 10K USD? Neesmu maketētājs, bet kur var pieteikties darbam?

    Un kopumā – video materiāla kvalitāte ir salīdzinoša zema. Pašmāju Youtube censoņi video attēla kvalitāti ir kāpinājuši krietni spēcīgāk.

    Usinss
    21.11.2022 13:05

    Tikai viņam kā Putleram, tie reālie cilvēki no tautas periodiski atkātojas. Bet tā, ja galīgi neko negribas, reizi ceturksnī var vienu video noskatīties.

    Usinss
    21.11.2022 19:44

    Ir reditā info un mazos youtube kanālos. Bet tas nav tik sistemātiski kā kaimiņvalsts diktatoram.

    Ivars Dzerve
    21.11.2022 13:57

    ak šausmas… es tagad nebrīnos, ka pasaule iet bojā…

    Oskars
    21.11.2022 15:23

    Nevienu vina video neesu redzejis un pirmo reizi par tadu dzirdu. Godigi sakot man po, man ir svarigakas lietas ko darit par vina video skatisanos un si zina ir nevieta. Tagad jaraksta par katru. Un kurs ir sliktakais skatitaju video, domaju kursors.lv

    Dainis
    21.11.2022 23:17

    Oskara valodas stils jau arī daudz ko pasaka par viņu, un tomēr, izpelnījies jau otro komentāru

    Savējais
    21.11.2022 22:42

    Un kas tad ir T Series? Nav gadījumā visabonētākais kanāls pasaulē 😅😅😅?

    Reklāma