Web Analytics
More
    Reklāma

    Neskatoties uz iepriekšējiem solījumiem, Tesla Ķīnā atkal samazina mašīnu cenas

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla atkal samazinājis sava populārākā modeļa Model Y cenas Ķīnā, neskatoties uz to, ka pirms neilga laika autoražotāja pārstāvji izteicās, ka cenu samazinājumi Ķīnā vairs nav gaidāmi. Auto cenas samazinātas par aptuveni 1900 dolāriem.

    Ņemot vērā jauno cenu politiku, Model Y Long Range versiju Ķīnā tagad var nopirkt par aptuveni 37 tūkstošiem eiro, bet Model Y Performance tagad maksā aptuvnei 44 tūkstošus. Cenu samazinājums kopumā nav milzīgs, taču cīņā ar ķīniešu ražotājiem katrs juaņs mazāk ir no svara.

    Tāpat Tesla piedāvā papildus bonusu Model 3 pircējiem – Model 3 ķīniešu konfiguratorā norādīts, ka, veicot pašreizējā Model 3 RWD pasūtījumu un to saņemot noteiktā termiņā, klients saņem aptuveni 1000 eiro lielu subsīdiju auto apdrošināšanai. Noteiktais termiņš šajā gadījumā ir septembra beigas, kas lieliski saskan ar 3. ceturkšņa beigām un Tesla centieniem šajā nogrieznī pārdot pēc iespējas vairāk mašīnu.

    Svarīgs šeit ir vārdu salikums “pašreizējā Model 3 RWD pasūtījumu” – jau ilgāku laiku tiek baumots, ka Tesla gatavo modernizētu šī modeļa versiju un to sākotnēji varētu piedāvāt tieši Ķīnā, kas ir pasaulē lielākais elektroauto tirgus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma