Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech iegādājas Stream Deck konkurentu Loupedeck

    Jaunākie raksti

    Logitech par pagaidām neatklātu naudas summu iegādājies Loupedeck, kas piedāvā dažādas fiziskas kontroles ierīces ērtākai un ātrākai satura radīšanai. Loupedeck ir tiešs Stream Deck konkurents, droši vien visizplatītākās šīs ierīces ir video straumētāju vidū, vai vismaz šajos video nereti parādās Loupedeck un Stream Deck.

    Loupedeck pirmsākumi meklējami Indiegogo, kur Loupedeck tika veidots tieši Lightroom vajadzībām, bet pēcāk Loupedeck iespēju klāsts auga. Pie Loupedeck dizaina strādājuši bijušie Nokia dizaineri.

    Reklāma

    Loupedeck ies roku rokā ar Streamlabs, ko Logitech iegādājās 2019. gadā. Lielākais vai vismaz zināmākais Logitech pirkums bija Blue Microphones, kas nu jau atvadījies no sava nosaukuma, dodot vietu Logitech G zīmolam.

    Corsair, kas nu jau uzskatāms par milzīgu Logitech konkurentu, arī nav sēdējis rokas klēpī salicis. 2018. gadā Corsair iegādājās Elgato Gaming, kas veido Stream Deck iekārtas. Tāpat Corsair pirkumu sarakstā ir Origin PC (datoru komplektēšana un salikšana), kā arī Scuf Gaming, kas ražo spēļu kontrolierus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma