Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” jauktās realitātes brilles izlaidīs vēlāk nekā plānots

    Jaunākie raksti

    Pirms mazliet vairāk nekā mēneša “Apple” beidzot prezentēja savas papildinātās realitātes brilles “Vision Pro”, kas patīkami pārsteidza pat tos, kuri nav “Apple” fani. Šīs viedās brilles piedāvā daudzējādā ziņā unikālu lietotāja pieredzi un vienlaikus liek aizdomāties citiem ražotājiem, kuru plānos arī ir izlaist šādu ierīci. Viens no tiem ir “Samsung”, kas, redzot, cik meistarīgas viedās brilles “Apple” plāno palaist tirgū, apturējis savu briļļu ražošanu un plāno veikt izmaiņas to izstrādē.

    “Samsung” savas miksētās realitātes brilles bija plānojis laist tirgū 2024. gada februārī. Taču tagad nolēmis uz laiku apturēt to ražošanu un izlaist tās trīs līdz sešus mēnešus vēlāk nekā paredzēts. Līdz ar to kaut ko no “Samsung” viedo briļļu segmenta varam sagaidīt vien nākamā gada vasarā.

    Reklāma

    Galvenais iemesls ierīces ražošanas apturēšanai ir tas, ka “Samsung” nolēmis pārskatīt savu miksētās realitātes briļļu specifikāciju un dizainu “Apple Vision Pro” specifikāciju dēļ. Iespējams, Dienvidkorejas ražotājs plāno kādu veiksmīgāku risinājumu aizgūt no “Apple” brillēm un integrēt to savās.

    Tiesa, arī “Apple” ar savu “Vision Pro” ražošanu neiet tik gludi kā gribētos. Detaļu trūkuma dēļ tās sākotnēji būs iespējams iegādāties tikai pēc iepriekšējas rezervācijas. Plānots, ka pirmie lietotāji pie tām varētu tikt nākamā gada pirmajā pusē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma