Web Analytics
More
    Reklāma

    “Snapchat+” abonements gada laikā savācis 4 miljonus lietotāju

    Jaunākie raksti

    Nupat apritēja vesels gads, kopš “Snapchat” saviem aktīvākajiem lietotājiem piedāvā maksas abonementu “Snapchat+”. Interese par to jau no paša sākuma bijusi ievērojama – tikai pusotru mēnesi kopš palaišanas lietotāju skaits sasniedza apaļu miljonu. Lai arī vēlāk “Snapchat+” abonentu skaits tik strauji vairs nav kāpis, gadu pēc tā palaišanas tas joprojām ir liels un šobrīd sasniedz četrus miljonus lietotāju.

    Par 3,99 USD mēnesī “Snapchat+” abonements lietotājiem sniedz dažādas ekskluzīvas, pielāgotas, unikālas iespējas un agrīnu piekļuvi atsevišķām funkcijām, piemēram, MI čatbotam “My AI”. Uzņēmums nupat arī atklājis divas jaunas iespējas, pie kurām abonenti varēs piekļūt jau tuvākajā laikā. Pirmā no tām ir “Expressive Chat Messages”, kas ziņojumos ļaus izcelt teksta daļas ar lielāku fonta izmēru. Otra funkcija ir “Custom Chat Colors”, kas lietotājam dos iespēju izvēlēties krāsu, kādā viņa vārds parādās čatos.

    Reklāma

    Lai gan “Snapchat+” abonentu skaita ziņā uzrāda stabilu izaugsmi, tas joprojām ir mazs, salīdzinot ar lietotnes kopējo aktīvo lietotāju skaitu, kas šobrīd sasniedz 375 miljonus. Viens no skaidrojumiem – abonements joprojām ir pieejams vien atsevišķās valstīs: ASV, Kanādā, Lielbritānijā, Francijā, Vācijā, Austrālijā, Jaunzēlandē, Saūda Arābijā un Apvienotajos Arābu Emirātos. Pagaidām nav ziņu par plāniem abonementu padarīt pieejamu citviet.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma