Web Analytics
More
    Reklāma

    Ražošana Tesla jaunajā rūpnīcā Meksikā varētu sākties 2025. gada sākumā

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla šobrīd būvē savu jauno rūpnīcu Meksikā un tiek ziņots, ka mašīnu ražošana tur varētu sākties 2025. gada 1. ceturksnī. Par to raksta ķīniešu mediji, atsaucoties uz Tesla pietuvinātiem avotiem. Ja ķīniešu rīcībā esošā informācija ir patiesa, tas nozīmē, ka ražošana sāksies ceturksni vai divus vēlāk nekā tas bija sākotnēji plānots.

    Kā raksta medijs Teslarati, autoražotājs acīmredzot pārvērtējis, cik ilgu laiku prasīs rūpnīcas celtniecība. Kas attiecas uz ražošanas sākumu, ķīnieši par to ir informēti, jo Tesla informējusi savus piegādātājus Ķīnā par šādiem plāniem. Šiem piegādātājiem arī paziņots, ka, ja viņi neuzbūvēs paši savas ražotnes Meksikā, tad ķīnieši varētu zaudēt savus eksporta līgumus par detaļu piegādēm Tesla rūpnīcām Ziemeļamerikā. Tiesa, atsevišķiem sadarbības partneriem Tesla maksās par 18-20 procentiem vairāk, salīdzinot ar piegādēm no Ķīnas.

    Vienvārdsakot, Tesla cenšas darīt visu, kas tās spēkos, lai piegādātāji atrastos pēc iespējas tuvāk rūpnīcai Meksikā. Kā tas parasti ir Tesla gadījumā, šo informāciju ražotājs nekomentē un to nevar pārbaudīt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma