Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” palaiž videospēļu abonēšanas platformu “Quest+”

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka “Meta“, kas jau izlaidusi vairākas virtuālās realitātes (VR) brilles, beidzot iesaistījusies arī videospēļu abonēšanas biznesā. Uzņēmuma vadītājs Marks Zakerbergs nupat paziņojis par jaunu abonementa plānu “Meta Quest+”, kas lietotājiem nodrošinās piekļuvi “labākajām VR spēlēm platformā”.

    “Quest+” abonements maksās 7,99 USD mēnesī vai 59,99 USD gadā. Abonentiem katra mēneša pirmajā dienā tiks nodrošināta piekļuve divām jaunām videospēlēm. Pirmās no tām ir “Pistol Whip” un “Pixel Ripped 1995”. Savukārt augustā abonenti tiks pie “Mini Golf” un “Mothergunship: Forge”. Lietotāji visām šīm spēlēm saglabās piekļuvi, kamēr vien abonēs “Quest+”.

    Reklāma

    “Meta” jaunais videospēļu abonements pieejams sākot no 26. jūnija un būs derīgs lietošanai “Quest 2” un “Quest Pro” VR brillēs. Tad, kad dienas gaismu ieraudzīs “Quest 3“, abonements būs pieejams arī šajā ierīcē.

    Jāpiezīmē, ka “Quest+” nav vienīgais “Meta” piedāvātais abonements. Uzņēmums šogad palaida “Meta Verified“, kas nodrošina profila verifikāciju “Facebook” un “Instagram” platformās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma