Web Analytics
More
    Reklāma

    “Discord” plāno ļaut satura radītājiem pārdot lejupielādējamus produktus

    Jaunākie raksti

    Komunikācijas platforma “Discord” satura radītājiem plāno piedāvāt jaunu veidu, kā nopelnīt no saviem serveriem – pārdot digitālus produktus. Šīs preces varētu būt jebkas lejupielādējams, piemēram, recepšu e-grāmata, videospēļu ceļvedis vai digitālā fona tapete. Šos digitālos produktus vēlāk būs iespējams iegādāties “Discord” esošajā “Server Shop” sadaļā.

    Kā jau noprotams, jaunā funkcija tik drīz pie lietotājiem nenonāks. “Discord” informē, ka  “nākamajos mēnešos” uzsāks izmēģinājumus ar digitālo produktu iegādi un lejupielādēšanu. Paralēli tam uzņēmums testēs arī “Server Shop”. Jaunās iespējas papildina “Discord” serveru abonementus, kas ļauj satura radītājiem gūt papildus peļņu no saviem izveidotajiem serveriem.

    Reklāma

    Papildus tam “Discord” arī izziņojis jauna veida kanālu “Media Channels”, kas pašreiz atrodas beta izstrādes stadijā. Šie kanāli paredzēti, lai koncentrētos uz tādām lietām kā videoklipi, fotoattēli un faili. “Media Channels” pie lietotājiem sāk nonākt kopš pagājušās nedēļas.

    Atgādināšu, ka arī Kursors.lv jau kādu laiku ir savs “Discord” serveris, kur kopā ar citiem domubiedriem vari brīvi diskutēt par dažādām ar tehnoloģijām saistītām tēmām.

    Kursors.lv tagad ir savs Discord serveris – pievienojies sarunām par tehnoloģijām

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma