Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy telefonus tagad pašu spēkiem varēsim labot arī Eiropā

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā Samsung palaida īpašu Galaxy iekārtu labošanas programmu, kas ļauj ikvienam iegādāties oficiālas komponentes un piekļūt instrukcijām, lai pašu spēkiem veiktu nomaiņu. Tagad tā pieejama daļā Eiropas valstu.

    Iespēja iegādāties Samsung Galaxy S20, S21 un S22 komponentes tagad ir iespējams Beļģijā, Francijā, Itālijā, Nīderlandē, Polijā, Spānijā, Zviedrijā un Lielbritānijā. Pagaidām gan ir pieejami tikai ekrāni, aizmugurējie paneļi, akumulatori, kā arī tā uzlādes pieslēgvieta. Papildu tam ir iespējams iegādāties speciālo instrumentu komplektu, kas maksā 30 EUR.

    Piemēram, jauna uzlādes pieslēgvieta Galaxy S20 modelim maksās 50 EUR, bet oficiālais ekrāns 200 EUR. Attiecīgi S22 Ultra modeļa ekrāns maksās jau 300 EUR. Taču pagaidām nav pieejamas komponentes jaunākajiem S23 modeļiem, bet tas varētu būt saistīts ar to, ka telefoniem joprojām ir spēkā oficiālā garantija.

    Samsung ne tikai piedāvā iegādāties rezerves komponentes, bet ir pieejami dažādi video, kā izņemt veco detaļu un uzstādīt jauno. Papildu tam ir iespējams iegādāties komponentes Galaxy Book Pro un Galaxy Book Pro 360 portatīvajiem datoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārcis
    22.06.2023 13:13

    Jebkurā gadījumā detaļas ir lētākas nekā Iphone.

    Krotow
    22.06.2023 14:20

    Oficiālie ekrāni Sxx līnijai vienmēr bijuši dārgi. No S8 uz augšu vienmēr maksāja ap 200€. Izskatās ka paši OLED paneļi nav lēti. Kā tas ir pamatots, gan ir cits jautājums. Savulaik pirms liekto ekrānu ēras no ķīniešiem varēja dabūt lētākas LCD alternatīvas :)

    Viens gan – ja grib kaut ko mainīt līmētajiem telefoniem, bez atvēršanas instrumentiem nāksies apgādāties arī ar fēnu ar regulējamu temperatūru un sildāmpaneli, uz kura atlīmējamo virsmu uzlikt. Noraujot saplēstu ekrānu vai aizmugurējo vāku bez sildīšanas, salauzīsi arī pārējo korpusu un to kas zem atlīmējamā objekta pielipis.

    Last edited 10 months ago by Krotow
    Biteme
    22.06.2023 14:27
    Reply to  Krotow

    Varbūt ir cilvēki, kas savam auto paši maina LED lukturus. Kāds lai nebarotu servisus, kādam vienkārši interesanti. Ja nesanāks – brauks uz servisu)

    Krotow
    22.06.2023 14:47
    Reply to  Biteme

    Es taču nespiežu lasītājus labot savus telefonus :)

    Jā, piemirsu vēl ko. Ūdensnecaurlaidīgajiem telefoniem, ieskaitot puslīdz jaunus Samsung-us, korpusus bieži aizlīmē ar blīvēm kur līme abās pusēs. Bez tām būs nesmukas šķirbas un iespējami caurumi kur peļķei un podam ietecēt iekšā. Tobish pirms demolēt telefonu, papētiet video instrukcijas, kā konkrēto modeli pareizi izjauc un saliek. Ne tās kur indietis uz nošmulēta galda atlauž aizlīmētu telefonu ar kabatas nazi.

    Last edited 10 months ago by Krotow
    Bumbulis
    22.06.2023 14:22

    Neticami, cik smieklīgi noskatīties kā parastie ļautiņi lētticīgi tic, kā par viņiem rūpējas. Sen jau ir visiem zināmas lietotāju tendences. Viss tas ir mārketings un bizness. Neviens nestaigā ar telefonu 10 gadus, pie tam 10 gadus vecs Android praktiski nav lietojams. A pa 3 gadiem, kas ir vidējais telefona lietošanas termiņš, viņam nekas nebūs jāmaina. Ja arī īpaši retā reizē kaut kas notiks, tad tā būs vienalga peļņa ražotājam.

    Krotow
    22.06.2023 14:57
    Reply to  Bumbulis

    Tad būsi pārsteigts cik daudz savus Android telefonus lieto vairāk par 3 gadiem. Vēl jo vairāk ja telefons ir kādreizējais flagmanis, kurš joprojām velk pamatfunkcijas un foto. Man ir S9+, iet jau 5 gadus un nevaru sūdzēties.

    Reklāma