Web Analytics
More
    Reklāma

    “Bolt Drive” autoparku Latvijā paplašina jauni kabrioleti un kravas furgoni

    Jaunākie raksti

    Līdz ar vasaras sezonas iestāšanos un gaisa temperatūras pakāpenisku pieaugumu, “Bolt Drive” lietotājiem ir iespēja savam braucienam iznomāt jaunus automobiļus. Premium klases automobiļu klāsts papildināts ar BMW 4. sērijas kabrioletiem, VW T-Roc kabrioletiem, Audi A4 un Audi A5. No šodienas “Bolt Drive” sāk piedāvāt arī VW Crafter kravas furgonu nomu. Auto koplietošanas pakalpojums no šīs nedēļas ir pieejams arī Ikšķilē, Ogrē un Siguldā.

    “Bolt Drive” augstākās klases segmentu Latvijā jau dažas nedēļas pārstāv vairāki desmiti Audi A4 un Audi A5. Līdz ar autoparka paplašināšanos, šobrīd piedāvājumā ir teju 1000 automobiļu un paredzams, ka šis skaits palielināsies, kad pakalpojums tiks uzsākts arī citās Latvijas pilsētās.

    Reklāma

    Sākot ar šo nedēļu “Bolt Drive” arī atvēris jaunas zonas Ikšķilē, Ogrē un Siguldā, piedāvājot iedzīvotājiem iznomāt automašīnas sev nepieciešamiem dzīves gadījumiem – kā īsākiem, tā garākiem braucieniem. Lietotāji var atrast un rezervēt kādu no šīm automašīnām ierastajā veidā – izmantojot lietotni “Bolt”, atrodot sev tuvāko un piemērotāko auto lietotnē, un pēc brauciena novietot to jebkurā no “Bolt Drive” bezmaksas autostāvvietu zonām, kuras ir skaidri norādītas lietotnes kartē.

    “Mūsu mērķis ir piedāvāt kā praktiskas, tā arī emocionāli piesaistošas automašīnas, kas būtu kā alternatīva savas privātās automašīnas iegādei. Atzīsim, ka cilvēki Latvijā mīl automašīnas un labprāt vēlas izmēģināt jaunus pasaules slavenāko ražotāju modeļus, taču kabriolets, īpaši mūsu laikapstākļos, biežāk ir sapņa, nevis racionālas vajadzības realizācija. Tāpēc no šī brīža Rīgas ielās būs redzami visefektīvāk izmantotie kabrioleti valstī jeb pieejamākā autobraucēju sapņu realizācija. Tāpat arī kravas furgoni būs noderīgi dažādām dzīves situācijām, piemēram, lai pārceltos uz jaunu dzīvesvietu,” saka Aleksejs Batenko, “Bolt Drive” autoparka vadītājs.

    Koplietošanas automašīnu nomas pakalpojumi ir daļa no “Bolt” piedāvātajiem mobilitātes rīkiem, lai palīdzētu pilsētām pārorientēties no privātajām automašīnām uz ilgtspējīgām alternatīvām. “Bolt Drive” koplietošanas automašīnas šobrīd pieejamas klientiem Rīgā, Jūrmalā, Baltezerā, Ādažos, Salaspilī, Bolderājā, Ķekavā, Baložos, Medemciemā, Jaunmārupē, Vecāķos. Šim sarakstam no šī gada jūnija pievienojas arī Ikšķile, Ogre un Sigulda.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    19.06.2023 15:48

    Kādas cenas ir tiem Premium kabrioletiem Rīgā?

    Last edited 10 months ago by REALAIS
    Mīnus 20 gadus vecs jaunietis
    19.06.2023 17:40
    Reply to  REALAIS

    Cik skatos šobrīd: 0.49 eur/min BMW un 0.25 eur/min VW T-Roc

    Sergejs
    20.06.2023 12:58

    T-Roc tagad ir premium? Nu lai tā būtu jo arī Skoda Octavia cenas ziņā nu jau tur pat pie premium ir

    REALAIS
    20.06.2023 15:05
    Reply to  Sergejs

    T-roc kabriolets īsti jau nav regulārs auto.

    Reklāma