Web Analytics
More
    Reklāma

    Netflix atvērs savu pirmo restorānu, kura piedāvājums balstīties uz TV šoviem

    Jaunākie raksti

    Video straumēšanas serviss Netflix gatavojas atvērt savu pirmo restorānu, kas būs balstīts ar dažādiem uzņēmuma kulinārijas šoviem. Restorāns savu darbu sāks 30. jūnijā.

    Jau šobrīd Netflix ir iemēģinājis roku, radot īpašus veikalus un pārdodot dažādus reklāmas materiālus. Piemēram, no sava seriāla “Stranger Things“, taču šoreiz koncepts būs īsta ēdiena gatavošana un viesu apkalpošana. Restorāna nosaukums būs “Netflix Bites”, un tajā būs pieejami ēdieni no tādiem šoviem, kā “Chef’s Table”, “Nailed It!”, “Iron Chef: Quest for an Iron Legend.”

    Reklāma

    Pagaidām gan nav zināms, kādi ēdieni tieši tiks piedāvāti, kā arī cenas. Taču ir zināms, ka apmeklētājiem būs jāveic rezervācijas un jāiemaksā 25 dolāru maksa, kas tiks vēlāk noskaitīta no gala rēķina. Visticamāk, ka ēdieni būs tieši saistīti ar šo šovu šefpavāru specialitāti dažādās virtuvēs.

    Restorāns atradīsies Losandželosā, un tā darba laiks darbadienās būs no 17.00 līdz 22.00, bet brīvdienās tiks piedāvāts vēlo brokastu piedāvājums no 10.00 līdz 14.00.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    17.06.2023 10:23

    Paris estuves latvija, krievija, amerika un kautkada griekija visu dienakti stradajot nav spejigi nopelnit. Butu labak izdomajusi ediena piegadi majas,kas izdevigak. Tie paris slinki bagatnieki, uz restoraniem ari staiga un vinu nau tik daudz unvarbut kads izsalcis turists, kam nav daudz pika kabata, nebagatnieki slinki,datorspelmani, kas lielaka vairakuma, izmanto ediena piegadi majas. Parejiem vienkarsi patik gatavot edienu, pasiem sev majas.

    Mapsis
    17.06.2023 21:58
    Reply to  bobis

    Ko tu tur pļūtī? Kuras ir tās nepelnošās ēstuves? Ediena nozarē tieši viss notiek, principā nopelnīt ir elementāri. Pat iesācējiem ar 5k kabatā, ok nedaudz vairāk, bet ne traki!
    Es ieteiktu ediena piegādes bolt/wolt, vai izbraukuma busi, tas vairāk vasarā uz pasākumiem, nodarbinot studentus utt..,

    bobis
    17.06.2023 10:27

    Kada Indija, turcija vai meksika, lielaka dala tautas dzivo bada un gatavi staigat uz vis drankigakajam estuvem.

    Reklāma