Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Nothing Phone (1) saņems gaidāmā Phone (2) paredzēto programmetūru

    Jaunākie raksti

    Šajā nedēļā tika oficiāli paziņots, ka otrās paaudzes Nothing Phone viedtālrunis tiks prezenēts 11. jūlijā, kas ir vien pāris nedēļu attālumā. Tāpat Karls Pejs atklājis, ka jaunajā modelī izmantoto Nothing OS 2.0 operētājsisēmu saņems pirmās paaudzes Nothing Phone.

    Cik noprotams, tad Nothing OS 2.0 operētājsistēmas versija, kas būs speciāli veidots izskats Android 13 versijai, būs diezgan nozīmīga, jo pie tās strādā aptuveni 100 cilvēku komanda. Kā norāda baumas, tad šī versija tiekot būvēta gandrīz no nulles, kas liek domāt par dažādiem nopietniem uzlabojumiem. Nothing Phone (1) šo versiju saņems augusta beigās, aizstājot šobrīd esošo Nothing Phone 1.5.

    Reklāma


    Karls Pejs izceļ to, ka programmatūrai ir liela nozīme viņa uzņēmumam, tāpēc notiek liels darbs pie speciālās operētājsistēmas versijas. Tāpat jācer, ka tādā gadījumā gan jaunais viedtālruņa modelis, gan pirmās paaudzes Nothing Phone būs vieni no pirmajiem, kuri saņems Android 14 versiju. Iepriekš Android 13 Nothing Phone (1) bija pieejama salīdzinoši vēlu.

    Katrā ziņā interese un ažiotāža gan ap otrās paaudzes Nothing Phone, gan tā programmatūru ir uzcelta, un ir palicis tikai to visu sagaidīt. Patīkami redzēt, ka Nothing Phone (1) netiks atstāts novārtā, un uzņēmuma produkti saņems atbalstu un jaunāko programmatūru ilgāku laiku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma