Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņota lidošanas simulācijas videospēle Microsoft Flight Simulator 2024

    Jaunākie raksti

    Microsoft videospēļu konferencē Xbox Games Showcase 2023, kas norisinājās svētdienas vakarā pēc Latvijas laika, tika atrādīta gaidāmā “Microsoft Flight Simulator 2024” versija, kas saņems īpaši veltītu spēles režīmu filmai un grāmatai “Dune”.

    Iepriekšējā “Microsoft Flight Simulator” versija tika izziņota 2020. gadā, un šajā laikā saņēmusi dažādus uzlabojumus. Taču nākamā gada versija būs pavisam jauna spēle, kas tiks veidota uz jauna uzņēmuma Asobo Studio dzinēja. Tas nozīmē gan uzlabotu grafiku, gan arī krietni papildinātas iespējas.

    Reklāma

    Gaidāmajā “Microsoft Flight Simulator 2024” varēsim lidot dažādās glābšanās misijās, kā arī piedalīties ugunsgrēku dzēšanā. Varēs piedalīties zinātniskajos eksperimentos, kuros tiek izmantotas lidmašīnas, kā arī piedalīties būvniecības darbos, kuros nepieciešama gaisa transporta palīdzība.

    Tāpat būs iespēja pārvadāt ļoti lielas kravas vai attālināti vadīt lidmašīnu, jo tai nebūs pilots. Papildu tam būs iespēja veikt lauksaimniecības darbus, veicot miglošanu no lidmašīnas. Ļoti interesanta izskatījās iespēja piedalīties ātras un precīzas lidošanas sacensībās, kā arī veikt ļoti zemus lidojumus kā filmā “Top Gun: Maverick”.

    Viens no lielajiem jaunumiem būs īpašs filmas “Dune” režīms, kas ļauj lidot ar šī fantastikas stāsta pasaulē izdomātajiem lidaparātiem. Konkrēts spēles pieejamības datums nav zināms, bet, balstoties uz nosakumu, tai ir jāiznāk nākamajā gadā. Līdz tam vēl ir laiks uzspodrināt savas lidošanas prasmes esošajā “Microsoft Flight Simulator” versijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pēča
    12.06.2023 12:56

    Labāk būtu atdzīvinajuši Microsoft Train simulator. Flight sim tomēr jau nesen tika atdzīvināts un ir pietiekami jauns/svaigs un smuks.

    Vismaz patlaban visi esošie train sim ir kādā 2008/10 gada līmenī jo visi vienkārši laiž jaunus paplasinajumus ar jaunu gadu priekšā, bet apakšā ir vecu vecie spēļu dziņi… Kas galā ir galīgi nebaudāmi jeb garso tā pat kā mikrenē jau trešo reizi uzsildītas pusdienas.

    Last edited 1 year ago by Pēča
    ezgg
    12.06.2023 15:43
    Reply to  Pēča

    Derail Valley

    Reklāma