Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple plānos savulaik bija paredzētas krāsainas AirPods austiņas

    Jaunākie raksti

    Apple bezvadu austiņas AirPods tika izziņotas 2016. gadā, un vēl līdz šim brīdim tās ir pieejamas vienīgi baltā krāsā. Taču kādi vēstures materiāli un austiņu prototipi norāda uz to, ka uzņēmuma plānos ir bijušas arī citas krāsas.

    Par šo informāciju parūpējies kāds Apple entuziasts, kuram ir sakari uzņēmuma darbinieku vidū, ļaujot iegūt produktus, kas tikuši attīstīti, bet nav nonākuši līdz gala patērētājiem. Viens no šādiem piemēriem ir bēšas krāsas pirmās paaudzes AirPods austiņu kārbiņa. Šis nav bijis tikai kāds vienkāršs prototips, bet tās jau nokļuvušas gandrīz līdz masveida ražošanai.

    Tomēr šobrīd nenoskaidrotu iemeslu dēļ šī krāsa tika atcelta, piedāvājot vienīgi baltu versiju. Iespējams, ka AirPods krāsas bija vēlme pieskaņot iPhone 7 modelim, kas būtu rozā, sarkanā, violetā, melnā un gaiša krāsa. Taču tas nav rezultējies, un izskatās, ka arī pēc šiem septiņiem gadiem nav norādes, ka kaut kas mainītos. Jāatzīst, ka es arī neredzu nepieciešamību, kaut ko krasi mainīt šajā sakarā.

    Līdz ar to šobrīd krāsainas AirPods austiņas ir iespējams iegūt tās jaucot ārā un speciāli apstrādājot, bet kārbiņu ietērpjot kādā apvalkā. Katrā ziņā Apple atkal izlaidis produktu, kas ļauj citiem aksesuāru ražotājiem un pašiem nopelnīt papildu ienākumus.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    06.06.2023 22:39

    Apple planos daudz kas bija. Ari tualetes pods un kadai butu jaizskatas kakai apple ieskataa.

    Reklāma