Web Analytics
More
    Reklāma

    Ko varētu piedāvāt nākamā Apple watchOS operētājsistēma?

    Jaunākie raksti

    Jau pēc pāris dienām būs zināmi visi gaidāmie Apple produktu operētājsistēmu jaunumi. Iepriekš publicējām nelielu apkopojumu par to, ko nesīs jaunā xrOS un iOS 17 operētājsistēma, bet tagad neliels ieskats Apple Watch operētājsistēmā watchOS 10.

    Tiek baumots, ka watchOS 10 varētu saņemt lielākās pārmaiņas pēdējos gados, jo līdz šim tie ir bijuši tikai dažādi vizuāli uzlabojumi. Izklausās, ka tieši šī operētājsistēma varētu būt tā, kura saņems lielas izmainas, salīdzinot ar citām. Tātad Apple viedpulksteņa vadība varētu pāriet uz logrīkiem, kādi tie ir pieejami iPhone.

    Līdz ar to tie kalpotu par veidu, kā ērtāk un interaktīvāk nodot informāciju Apple Watch lietotājiem. Piemēram, sākuma ekrānā būtu pieejami dažādi logrīki, starp kuriem var ērti pārslēgties un redzēt informāciju par laikapstākļiem vai kalendāra plānu. Iespējams, ka sānos esošā apaļā poga vairs neatgriezīs uz sākuma ekrānu, bet gan tieši uz logrīku skatu. Tas norādītu uz to, ka šī būtu jaunā vadības centrāle.

    Tāpat kuluāros runā, ka Apple Watch beidzot varētu izmantot trešo pušu radītos ekrāna izkārtojumus, kas ir ilgi gaidīta funkcionalitāte no uzņēmuma. Daļēju atdzimšanu varētu piedzīvot iepriekš izmantotais Glances režīms, kas nozīmē, ka ar pirkstu kustību pa labi vai kreisi varētu pārslēgties starp dažādiem informatīvajiem ekrāniem, piemēram, baterijas ietilpība, pulsa mērīšana vai uzstādījumi.

    Pirmdienas vakarā, pulksten 20.00, jau būs skaidri zināms, kas no šī piepildīsies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma