Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Music Classical lietotne tagad pieejama arī Android ierīcēs

    Jaunākie raksti

    Klasiskās mūzikas straumēšanas serviss Apple Music Classical savu debiju piedzīvoja 28. martā, un līdz šim bija pieejams tikai iPhone viedtālruņos. No 30. maija lietotne pieejama arī Android operētājsistēmas lietotājiem.

    Jāatzīmē, ka tas notiek pat pirms Music Classical ir pielāgota iPad un Mac datoriem. Iespējams, ka tas saistīts ar to, ka Primephonic, ko Apple iegādājās, lai radītu specializētu mūzikas straumēšanas servisu, jau bija pieejams Android platformā. Sagaidāms, ka jaunā Apple Music Classical lietotne aizstās iepriekšējo.

    Reklāma

    Speciālais straumēšanas serviss ir radīts ar domu, lai tiktu pielāgots ērtai klasiskās mūzikas meklēšanai un baudīšanai, jo, salīdzinot ar populāro mūziku, klasiskās mūzikas meklēšana atšķiras. Piemēram, vienu skaņdarbu var izpildīt dažādi orķestri, kā arī klasiskās mūzikas darbi var būt rakstīti speciāli vienam instrumentam vai meklēšana balstās tikai uz konkrētu ierakstu un diriģenta vadību.

    Avots: Google Play

    Apple Music Classical pieejami vairāk nekā 5 miljoni skaņdarbu, kas sevī ietver darbus no vairāk nekā 20 000 komponistu. Lai iegūtu šo lietotni, būs nepieciešama vismaz Android 9 operētājsistēmas versija, kā arī Apple Music vai Apple One abonements.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma