Web Analytics
More
    Reklāma

    DeskTime apgrozījums ievērojami palielinājies un pārsniedz 3 miljonus eiro

    Jaunākie raksti

    Draugiem Group uzņēmumam DeskTime arī 2022. gads ir izdevies īpaši veiksmīgs – tas joprojām ir grupas straujāk augošais uzņēmums. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, DeskTime apgrozījums pieaudzis par 45%, pārsniedzot 3 miljonus eiro (3 062 714 EUR), savukārt peļņa augusi par 23%.

    Uzņēmumam turpinot attīstīties, paplašinājies arī DeskTime komandas sastāvs. Salīdzinot ar 2021. gadu, uzņēmuma darbinieku skaits 2022. gadā audzis par divām trešdaļām, sasniedzot vidēji 25 darbiniekus. Komanda turpina augt arī šogad, un šobrīd DeskTime strādā jau teju 30 pilna laika darbinieki.

    Reklāma

    Uzņēmuma vadītājs Artis Rozentāls paredz, ka DeskTime pēdējo trīs gadu izaugsme turpināsies arī šogad un tālākā nākotnē: “Pagājušā gada finanšu rādītāji liecina, ka DeskTime pieredzētais izaugsmes izrāviens COVID-19 pandēmijas sākumā nebija nejaušība, un interese par laika uzskaites programmatūru arvien pieaug.”

    Artis Rozentāls skaidro, ka pēdējo gadu laikā ir krasi mainījusies cilvēku attieksme pret darbu kā tādu: “Darba tirgū arvien lielāku daļu aizņem jaunāko paaudžu darbinieki, kam sauklis “strādā gudrāk, nevis vairāk” un privātās dzīves un darba balanss ir pašsaprotami jēdzieni. Ne velti pagājušogad lielu uzmanību izpelnījās tā dēvētā klusā aiziešana un četru darba dienu nedēļa – abu diskusiju pamatā ir efektīvāka darba principi. Tāpēc tādi rīki kā DeskTime, kas palīdz gan objektīvi izvērtēt paveiktā darba un ieguldīto resursu apjomu, gan plānot darbinieku noslodzi un atalgojumu, kļūst par neatņemamu ikdienas darba dzīves sastāvdaļu.”

    DeskTime galvenokārt strādā globālajā tirgū, Latvijas tirgum sastādot vien 4% apgrozījuma. Īpaši liels izaugsmes potenciāls laika uzskaites programmatūrai ir tādās valstīs kā Indija, kur ir gan liels iespējamo klientu skaits, gan arī augsta interese par šāda veida rīkiem. Ārzemju uzņēmumiem šajā valstī darboties gan ir sarežģītāk dažādu birokrātisku iemeslu dēļ, taču potenciālais ieguvums, pārvarot šos šķēršļus, ir vērā ņemams. Tieši tāpēc viens no DeskTime uzstādītajiem mērķiem 2023. gadam ir Indijas tirgus izaicinājums – turpmāka šīs valsts klientu bāzes paplašināšana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    27.05.2023 14:41

    more like SlaveTime

    Last edited 10 months ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Jānis
    30.05.2023 12:27

    lietojam uzņēmumā šo aplikāciju vairākus gadus, ļoti daudz nepilnības

    Reklāma