Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla līdz gada beigām plāno paziņot nākamās rūpnīcas atrašanās vietu

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla līdz šā gada beigām plāno oficiāli paziņot, kur atradīsies nākamā Tesla rūpnīca, intervijā Wall Street Journal atklājis Tesla vadītājs Īlons Masks. Nesen izskanēja informācija, ka Tesla un Indijas valdības pārstāvji aizvadījuši sarunas par rūpnīcu šajā valstī, Maskam nenoliedzot, ka tā ir interesanta vieta un variants.

    “Nesen veicām oficiālu paziņojumu, ka Meksika ir vieta, kur taps mūsu nākamā rūpnīca ārpus ASV. Esam izvēlējušies vietu un visu pārējo, tas ir sakārtots. Domāju, ka uz gada beigām izvēlēsimies vēlvienu vietu rūpnīcai,” izteicies Masks.

    Šobrīd Tesla ārpus ASV ir divas rūpnīcas – viena Šanhajā, otra Vācijā. Indija pilnīgi noteikti ir interesanta vieta zemo darbaspēka izmaksu dēļ, kā arī rūpnīca tur dotu piekļuvi Indijas tirgum un ļautu piedāvāt mašīnas par konkurētspējīgu cenu – Indijā ir ļoti augsti importa tarifi un šīs valsts galvenās amatpersonas nav sajūsmā par ideju Tesla mašīnas importēt no Ķīnas, lai tās tirgotu Indijā. Tāpat notikušas tikšanās ar Francijas prezidentu Emanuelu Makronu, lai apspriestu investīcijas Francijā.

    Rūpnīca Meksikā atrodas projektēšanas un celtniecības stadijā, līdz ar to paies kāds laiks, lai tur varētu uzsākt ražošanu. Tas, protams, neliedz kalt plānus par tālāku paplašināšanos un jaunām rūpnīcām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Parasts latvietis
    25.05.2023 15:21

    ,,Be the first to comment ,, -kāda velna pēc Latvijā , latviešu lapā mani sagaida teikums angliski ?! Valsts valodas likums ir priekš ,,kaķiem , skuteļiem , citplanetiešiem,, ?

    Aleks
    25.05.2023 16:20

    Get a life bro!

    Kursors.lv
    25.05.2023 18:29

    Kas teica, ka lapa ir Latvijā un tā ir latviešu? ;)

    Parasts latvietis
    25.05.2023 19:04

    Domēnu ,, lv,, lieto , piešķir- kam , kur ? Zimbabvei ? Tanzānijai ? Ja mūsdienās nevar atrast tik elementāru informāciju , tad vaina ir kur ? Prāta mazspējā ? Lasītneprasmē ?

    Name*
    25.05.2023 21:32

    .lv var paņemt kaut vai dzīvojot Antarktīdā. ss un sportacentram ir ar .com. Tur arī rakstat, kādēļ viss nav svešajā mēlē?

    kkā tā
    26.05.2023 09:59
    Reply to  Name*

    sportacentram com ir tikai un vienīgi tāpēc, lai var reklamēt azartspēles

    Kursors.lv
    25.05.2023 21:39

    Redzi, ja tu nebūtu sācis ar uzbraucienu, tad es pievērstos šim jautājumam un izlabotu uz doto brīdi neiztulkotos teksta gabaliņus. Bet tagad es teikšu, ka vari iet ieskrieties. Tik vienkārši!

    Reklāma