Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple uzsākusi komandas papildināšanu ar mākslīgā intelekta speciālistiem

    Jaunākie raksti

    Kaut arī pēdējo mēnešu laikā dzirdēts par to, ka daudzi tehnoloģiju uzņēmumi veic darbinieku atlaišanu, tikmēr jaunas iespējas rodas mašīnmācīšanās un mākslīgā intelekta speciāliem. Arī Apple ir papildinājis savu vakanču skaitu ar šādiem speciālistiem.

    Tas nozīmē, ka uzņēmums uzsāk savu ceļu, lai attīstītu konkrētās nozares, kuras pēdējā laikā pāršalkušas gan tehnoloģiju pasauli, gan visu mūsu ikdienu. Par šo uzsākām nelielu diskusiju pēdējā Kursora podkāsta epizodē, spriežot, vai arī Apple gaidāmajā izstrādātāju konferencē varētu daudz runāt par mākslīgo intelektu, tomēr izskatās, ka viņi šai situācijai pieiet mērenā mierā.

    Proti, pieejama informācija, ka uzņēmums šobrīd meklē 176 speciālistus, kas darbosies ar mašīnmācīšanos un mākslīgo intelektu. Lielākā daļa – 68 vakances – pieejamas Siri balss asistenta departamentā, tālāk seko iOS ar 52 un macOS ar 46 atvērtām vakancēm, bet pārējās ir saistītas ar vairākiem Apple produktiem.

    Protams, uzņēmums neslēpj, ka arī gatavojas apgūt šo jomu, taču tas notiks apzināti un pārdomāti, kāds arī ir Apple rokraksts, neizlaižot kādas ļoti jaunas tehnoloģijas, bet precīzi noslīpējot esošās. Un redzams, ka arī šajā jomā nekas nemainīsies. Vairs tikai divas nedēļas palikušas, līdz uzzināsim gaidāmos Apple programmatūras jaunumus WWDC23 konferencē, kas norisināsies pirmdienas vakarā pēc Latvijas laika.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma