Web Analytics
More
    Reklāma

    “OpenAI” izlaiž bezmaksas “ChatGPT” lietotni iOS ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums “OpenAI” savu mākslīgā intelekta (MI) čatbotu “ChatGPT” izlaida pērnā gada novembra beigās. Līdz šim tas bija pieejams vienīgi tīmekļa versijā, taču nu pamazām sasniegs arī mobilās ierīces. “OpenAI” nupat izlaidis oficiālo “ChatGPT” lietotni, kas ir saderīga ar iOS ierīcēm. “Android” lietotājiem vēl mazliet jāpaciešas.

    “OpenAI” informē, ka “ChatGPT” lietotne ir atrodama “App Store” lietotņu veikalā un darbojas gan “iPhone”, gan “iPad” ierīcēs. Būtiski, ka tā ir pieejama bez maksas, kā arī tajā nav iekļautas reklāmas. Komunikācija ar “ChatGPT” čatbotu caur šo lietotni nav īpaši atšķirīga no tīmekļa versijas. Lietotājiem ir iespēja robotam uzdot dažādus jautājumus un saņemt vairāk vai mazāk ticamas atbildes. Būtiski, ka lietotne atbalsta arī balss ievadi, ko nodrošina “OpenAI” atvērtā koda runas atpazīšanas sistēma “Whisper”.

    “ChatGPT” lietotne pakāpeniski pie lietotājiem nonāk kopš 18. maija. Sākotnēji tā pieejama iOS lietotājiem ASV, kuri iegādājušies “ChatGPT Plus” maksas abonementu. Uzņēmums sola, ka “tuvākajās nedēļās” lietotne sasniegs arī citas valstis. Runājot par “Android” versiju, “OpenAI” informē, ka “drīzumā” arī šajās ierīcēs lietotne būs pieejama, nav gan precizēts, kad tieši.

    Protams, jāatceras, ka komunikācija ar “ChatGPT” robotu, izmantojot lietotni, rada tos pašus datu drošības riskus kā tīmekļa versijā. Līdz ar to arī šajā gadījumā būtu jāizvairās no dalīšanās ar sensitīvu informāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    WoW
    20.05.2023 21:48

    Vai ir links uz aplikāciju?

    Reklāma