Web Analytics
More
    Reklāma

    Volvo aiztur EX90 elektriskā flagmaņa ražošanu, lai sakārtotu programmatūras problēmas

    Jaunākie raksti

    Volvo pārstāvji apstiprinājuši, ka ražotāja elektriskā flagmaņa EX90 nonākšana ražošanā kavēsies, Volvo risinot problēmas programmatūras jautājumos. Ražotājs norāda, ka papildus laiks ļaus labāk attīstīt programmatūru un veikt pilnvērtīgu testēšanu.

    Sākotnēji bija plānots, ka EX90 šā gada beigās nonāks ražošanā Volvo rūpnīcās ASV un Ķīnā, taču tagad Volvo saka, ka ražošana sāksies nākamā gada pirmajā pusē. Tas nozīmē, ka ražotājs šobrīd nevar precīzi pateikt, kad sāksies mašīnas piegādes. Volvo arī nav skaidrojis, ar kādām tieši problēmām viņi saskārušies un kāpēc nepieciešams papildus laiks programmatūras attīstībai un testēšanai.

    Volvo vēl nesen paziņoja, ka viņi uz laiku spiesti apturēt pasūtījumu pieņemšanu šim modelim, jo piperasījums pārsniedzis Volvo lielākās ambīcijas un pirmās ražošanas partijas jau ir izpārdotas. Šī aizkavēšanās nozīmē, ka klientiem savs auto būs jāgaida vēl ilgāk nekā sākotnēji prognozēts. Lai lieku reizi neatkārototos, plašāku tehnisko informāciju par šo modeli varat atrast šeit.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alberts Kviesis
    15.05.2023 10:30

    viņi uz laiku spiesti apturēt pasūtījumu pieņemšanu šim modelim, jo piperasījums pārsniedzis Volvo lielākās ambīcijas
    ——
    piperasījums :D
    (metamā rasējums?)

    Krotow
    15.05.2023 10:48

    Atcerējās, kā ar ID programmatūru izgāja “biezovāģim”.

    Gints
    17.05.2023 07:04

    Nevar pārtulkot no Ķīniešu?

    Reklāma