Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” sāk šifrēt privātās ziņas, lietotāji uz tām varēs reaģēt ar dažādām emocijzīmēm

    Jaunākie raksti

    Twitter” nācis klajā ar vairākiem būtiskiem uzlabojumiem, kas attiecas konkrēti uz tiešajām ziņām. Pirmkārt, ziņojumi drīzumā tiks šifrēti. Otrkārt, lietotājiem tiks piedāvāts plašs emocijzīmju klāsts, lai reaģētu uz tiešajām ziņām. Sagaidāms, ka izmaiņas pie pirmajiem lietotājiem nonāks jau šajā nedēļā.

    “Twitter” vadītājs Īlons Masks informējis, ka plašāks emocijzīmju klāsts tiešajās ziņās būs pieejams līdz ar jaunāko lietotnes atjauninājumu. Lietotāji varēs reaģēt uz ziņām ar teju jebkuru emocijzīmi, kas padarīs sarunas saistošākas.

    Reklāma

    Paralēli tam Masks paziņojis, ka “Twitter” trešdien plāno izlaist šifrēto tiešo ziņu pirmo versiju, kas arī ticis izdarīts. Tiesa, vismaz pagaidām šī funkcija pieejama vienīgi maksas jeb “Twitter Blue” lietotājiem. Tas nozīmē, ka tiešie ziņojumi tiks šifrēti vienīgi tad, ja abi sarunu biedri ir maksas lietotāji. Tāpat arī jāpiezīmē, ka Masks jau kopš kļūšanas par uzņēmuma vadītāju centies panākt, lai “Twitter” tiešie ziņojumi būtu pilnībā šifrēti. Pērnā gada novembrī miljardieris pat paziņoja, ka ziņu šifrēšanā vēlas pārspēt ziņapmaiņas lietotni “Signal“, kas pazīstama ar saviem privātuma centieniem.

    Papildus tam Masks arī informējis, ka “Twitter” drīzumā sāks piedāvāt iespēju veikt balss un video zvanus. Nav skaidrs, ko viņš domājis ar vārdu “drīzumā”, bet katrā ziņā arī par šo funkciju pievienošanu “Twitter” vadītājs runā jau kādu laiku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma