Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” ļaus garos tvītos iekļaut fotoattēlus

    Jaunākie raksti

    Pēdējo mēnešu laikā “Twitter” visai strauji palielinājis atļauto rakstzīmju skaitu vienā ierakstā. No sākotnējām 140 zīmēm tas nu izaudzis līdz apaļiem 10 000 rakstzīmju. Tiesa, šo ekstru pagaidām var izmantot vien maksas abonementa “Twitter Blue” lietotāji, kuri arī nekautrējas publicēt tiešām lielus teksta blāķus. Lai padarītu garos ierakstus vairāk saistošus, “Twitter” strādā pie jaunas funkcijas, kas ļautu ieraksta vidū ievietot attēlus.

    Tiesa, uzreiz jāsaka, ka arī šī funkcija vismaz sākotnēji būtu pieejama vienīgi maksas lietotājiem. Tas arī nav pārsteigums, jo bezmaksas lietotājiem pieejams līdzšinējais 280 zīmju limits, līdz ar to ievietot attēlu teksta vidū nav īsti lielas jēgas tāpat.

    Pagaidām nav zināms, kad jaunā funkcija varētu nonākt pie lietotājiem. Tomēr katrā ziņā iespēja ievietot attēlus garo tekstu noteikti padarītu pievilcīgāku un interesantāku. Domājams, šo funkciju visvairāk novērtētu tieši satura veidotāji, kuri šādi varēs piesaistīt vēl lielāku skaitu abonentu un tādējādi iekasēt vairāk naudas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma