Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmā Microsoft Designer versija pieejama bezmaksas lietošanai

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada oktobrī Microsoft izlaida un prezentēja jaunu grafiskā dizaina programmu Microsoft Designer. Tā izmanto DALL-E mākslīgā intelekta bilžu veidošanas servisu, lai ātri radītu dažādus dizainus. Beidzot programma ir pieejama ikvienam bezmaksas lietošanai.

    Lai sāktu lietot Microsoft Designer būs nepieciešams Microsoft konts, ko var izveidot ikviens no mums. Programmas mērķis ir ļaut radīt augstas klases sociālo tīklu ierakstus, ielūgumus, digitālās kartītes, grafikas un citus vizuālos elementus. Protams, to visu būs iespējams veikt, rakstiski paužot savu vēlmi, un pēc tam ļaujot darboties mākslīgajam intelektam.

    Reklāma

    Microsoft Designer piedāvās palīdzību gan ar rakstiskajiem tekstiem, gan automātisko izkārtojumu, aprakstiem, mirkļbirkām. Papildu tam programma piedāvās iespējas aizstāt fotogrāfiju fonus, izdzēst nevēlamus elementus vai aizpildīt tukšās vietas. Pagaidām Microsoft Designer ir pieejams bez maksas ikvienam interesantam, tomēr jārēķinās, ka programmai attīstoties, būs nepieciešams iegādāties Microsoft 365 abonementu.

    Tāpat Microsoft solījis, ka tiks piedāvāta mobilā lietotne Android un iOS platformām, taču pagaidām šis rīks ir pieejams interneta pārlūkā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    priex
    10.05.2023 11:02

    uzņēmuma konta īpašniekiem nav pieejams, līdz ar to nebūs ‘ikvienam interesantam’

    Reklāma