Web Analytics
More
    Reklāma

    Hyundai N Vision 74 koncepts tiekot gatavots sērijveida ražošanai

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā korejiešu autoražotājs Hyundai publiskoja vairākus attēlus ar sportisku, aizraujošu konceptu, kas bija nosaukts par “N Vision 74”. Auto izpelnījās labas atsauksmes no tīmekļa lietotājiem, kā arī no speciālistiem un ziņas no Dienvidkorejas liecina, ka Hyundai plāno šo mašīnu nogādāt sērijveida ražošanā.

    Šī koncepta sērijveida versija ražošanā nonāks ātrāk nekā vēlāk, raksta Dienvidkorejas medijs Money Today. Tiesa, medija informāciju vajadzētu uztvert uzmanīgi un ar zināmu skepsi, jo medijs nav atklājis, no kurienes tam ir šāda informācija. Parasti šādās reizēs mediji atsaucas uz avotiem kompānijas iekšienē, taču šoreiz tas nav darīts. Hyundai, protams, nekādi nav komentējuši šādas ziņas, taču vairāki cilvēki autoražotāja vadībā publiski ir izteikušies, ka viņi labprāt ieraudzītu šo konceptu pārtopam sērijveida mašīnā.

    Ja ziņas ir patiesas un Hyundai tiešām plāno šo konceptu nogādāt sērijveida ražošanā, varam būt visai pārliecināti, ka dažas no ekstravagantākajām detaļām koncepta tiks nedaudz pietušētas – masīvais aizmugurējais spoileris un difuzors, kā arī citas nianses diez vai nonāks līdz sērijveida ražošanai.

    Tāpat jautājums ir arī par jaudas agregātu – koncepts tika pieteikts ar ūdeņraža-elektrības hibrīdu, šādai kombinācijai attīstot 670 zirgspēkus. Nav skaidrs, cik tālu šāds hibrīda jaudas agregāts ir attīstīts un vai tas ir gatavs nonākšanai ražošanā. Ja korejiešu medijam ir taisnība, tad pirmās atbildes iegūsim diezgan drīz – Hyundai plānojot pasākumu 27. maijā Seulā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ciba
    10.05.2023 10:05

    Paldies dievam nav kārtējais krosovers

    Reklāma