Web Analytics
More
    Reklāma

    Vairāk nekā gadu pēc kara sākšanās Ukrainā “Tinder” beidzot aiziet no Krievijas

    Jaunākie raksti

    Pagājis jau krietni vairāk nekā gads kopš Krievijas uzsāktā kara Ukrainā. Kā atbildi uz to jau pašā kara sākumā agresorvalsti pameta daudzi Rietumu uzņēmumi, tostarp ievērojama daļa tehnoloģiju kompāniju. Vienlaikus visu šo laiku darbu Krievijā joprojām turpināja  pasaulē ļoti populārā iepazīšanās lietotne “Tinder“. Tiesa, nupat tās īpašnieks “Match Group” beidzot paziņojis par aiziešanu no Krievijas tirgus.

    “Match Group” atklājis, ka līdz jūnija beigām pilnībā izņems savus iepazīšanās lietotņu zīmolus, tostarp “Tinder” no Krievijas tirgus. Uzņēmums norāda, ka ir “apņēmies aizsargāt cilvēktiesības” un pašlaik “veic pasākumus”, lai ierobežotu piekļuvi saviem pakalpojumiem Krievijā. “Match Group” gan sīkāk nav paskaidrojis, kādus tieši pasākumus veic un, kāpēc vispār tieši šobrīd izdomājis aiziet no Krievijas tirgus.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka daudzi tehnoloģiju uzņēmumi pameta Krieviju drīz pēc tās uzsāktā kara Ukrainā pērnā gada februāra beigās. “Apple” un “Microsoft” pārtrauca visu produktu un pakalpojumu tirdzniecību Krievijā jau marta sākumā, arī “Netflix” ap to laiku tur apturēja straumēšanas pakalpojumu darbību. Tikmēr interneta milži ātri bloķēja Krievijas valsts mediju organizācijas RT un “Sputnik”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma