Web Analytics
More
    Reklāma

    Elektriskā Volvo EX90 pasūtījumu skaits pārspēj ražotāja visambiciozākās cerības

    Jaunākie raksti

    Volvo aktīvi pieņem pasūtījumus savam elektriskajam flagmanim EX90, to var arī izdarīt klienti Latvijā, tikmēr atsauksmes no ražotāja ir pozitīvas – pasūtījumu skaits pārsniedz Volvo trakākās, lielākās ambīcijas. Ražotājs gan neprecizē, cik tieši vienību jau pasūtīts, taču to sauc par “neticamu atsaucību no mūsu klientiem”.

    “Pasūtījumu skaits ir pārsniedzis ambiciozākās prognozes uzņēmuma iekšienē,” teikts autoražotāja preses relīzē, neatklājot precīzus skaitļus. “Lielā pieprasījuma rezultātā uz laiku esam spiesti slēgt pasūtījumus, jo pirmā plānotā ražošanas partija jau ir izpārdota. Drīzumā atsāksim pieņemt klientu pasūtījumus,” rakstīts Volvo paziņojumā.

    Tāpat Volvo pārstāvji izteikušies, ka šāds pieprasījums sniedz papildus pārliecību, ka izvēlētais attīstības virziens ir pareizs. Gari un plaši ar šī elektriskā modeļa parametriem var iepazīties šeit.

    EX90 oficiāli tika prezentēts pagājušā gada nogalē, kļūstot par Volvo jauno flagmani. Tas ir kopumā trešais Volvo elektriskais modelis šobrīd, bet jau jūnijā pievienosies ceturtais – EX30. Turpmākajos gados plānoti vēl citi modeļi, pamazām aizpildot Volvo elektrisko modeļu klāstu.

    Ražotāja pārstāvji izteikušies, ka līdz ar EX30 un EX90 būs nosegti premium segmenta pretpoli, proti, augšējais, dārgais gals, kā arī budžeta klases premium segments. Tas liek domāt, ka Volvo vismaz pārredzamā nākotnē neplāno izmēros lielākus vai mazākus auto – EX90 būs lielākais, bet EX30 mazākais elektroauto. Plānots, ka EX90 ražošana Ziemeļamerikā tiks uzsākta tuvāk gada beigām, bet drīz pēc tam startēs ražošana arī Ķīnā, no kurienes tiks apgādāts arī Eiropas tirgus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma