Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford Trucks Latvijā gada laikā dubultoja pārdošanas apjomus

    Jaunākie raksti

    Ford Trucks Latvia pārdošanas apjoms 2022. gadā sasniedza 13% tirgus daļas kravas automobiļu segmentā virs 16 tonnām, kas ir divreiz vairāk nekā gadu iepriekš. Ražotāja plānotās piegādes prognozes 2023. gada pirmajam pusgadam ir vairāk par 100 vienībām, kas tāpat kā 2022. gada attiecīgajā periodā nodrošinās Ford Trucks stabilus pārdošanas rezultātus Latvijā ar radītāju virs 10% no kopējā tirgus apjoma.

    “Ford Trucks Eiropā ieņem aizvien augstākas pozīcijas, pateicoties daudzveidīgam produktu portfelim un inovatīvajām tehnoloģijām. Esam gandarīti, ka arī Latvijā spējam būt konkurētspējīgi un sasniegt augstus pārdošanas rezultātus, piedāvājot klientiem efektīvus kravas transporta risinājumus. Mūsu mērķis ir sadarbībā ar partneriem sniegt kvalitatīvu servisu jaunajiem klientiem, piedāvājot plašu produktu un pakalpojumu klāstu, it īpaši starptautiski godalgoto vilcēju F-MAX. Būtisks solis turpmākajā izaugsmē ir līguma noslēgšana par dīlerpārstāvniecību ar automašīnu servisu AK12 Cēsīs, līdz gada beigām ir iecere piesaistīt vēl vienu partneri Latvijā,” stāsta Ingvars Konsts, Ford Trucks Latvia importētāja struktūrvienības vadītājs.

    Reklāma

    Ford autobūves smago transportlīdzekļu zīmols Ford Trucks jau vairāk nekā 60 gadus darbojas smago kravas automobiļu nozarē ar mērķi būt ceļabiedram, kas rūpējas par klientiem un palīdz viņu uzņēmumiem uzplaukt. Starp Ford Trucks ilgtspējīgajām inovācijām, kas būs pieejamas Latvijā pavisam drīz, ir atjauninātais dzinējs, kas, pateicoties jaunai programmatūrai, augstākai eļļas darba temperatūrai un citām tehnoloģijām, būs par 5,5% ekonomiskāks.

    Šobrīd ražotājs uzsācis lielu transformācijas procesu ar bezizmešu, savstarpēji savienojamām un autonomām tehnoloģijām, ieviešot “Generation F movement”. Pērn uzņēmums Starptautiskajā komerctransporta izstādē (IAA) Hannoverē prezentēja Ford Trucks inženieru projektētu un ražotu 100% iekšzemes elektrisko kravas automašīnu. Elektriskā kravas automašīna demonstrē Ford Trucks apņemšanos līdz 2040. gadam sasniegt nulles emisiju līmeni smago kravas automobiļu ražošanā. Tā arī sniedz būtisku ieguldījumu, lai sasniegtu mērķi ­– līdz 2030. gadam Eiropā pārdot 50% bezizmešu transportlīdzekļu. Ford Trucks elektriskās kravas automašīnas būs redzamas satiksmē ar 2024. gadu.

    No 28. aprīļa līdz 30. aprīlim izstāžu centrā BT1 norisināsies izstāde Auto 2023, kurā apmeklētajiem būs iespēja klātienē apskatīt vienu no jaunākajiem vilcēju piedāvājumiem Latvijas tirgū – “Ford F-MAX”, kas ir aprīkots ar Ford Ecotorq 500 ZS un 2500 Nm jaudīgo dzinēju, drošas braukšanas asistentiem un vienu no labākajiem attālinātās pārvaldības rīkiem – ConnecTruck. Izstādes viesi varēs iepazīties ar jau pieejamo tehniku, tuvākajiem plāniem un tehniskajiem risinājumiem no “Ford Trucks”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma