Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī pusaudži tagad varēs baudīt “Meta Horizon Worlds” virtuālos labumus

    Jaunākie raksti

    Februāra sākumā jau ziņojām, ka “Meta” grasās pusaudžiem atvērt piekļuvi virtuālās realitātes platformai “Horizon Worlds”. Tiesa, par šiem plāniem iebildumus pauda atsevišķi ASV senatori, kuri aicināja “Meta” atcelt šos plānus, apgalvojot, ka uzņēmums nespēj nodrošināt bērnu un pusaudžu privātumu un datu drošību savos pakalpojumos. Par spīti tam “Meta” nupat paziņojusi, ka tuvāko nedēļu laikā pusaudžiem atvērs “Horizon Worlds” virtuālās durvis.

    “Meta” informējusi, ka tuvāko nedēļu laikā 13 līdz 17 gadus veciem pusaudžiem ASV un Kanādā beidzot būs piekļuve “Horizon Worlds” virtuālajai platformai. Lai nesaceltu traci par šo lēmumu, uzņēmums jau laikus sola nodrošināt dažādus drošības pasākumus un vecāku kontroles iespējas.

    Reklāma

    Būtiski, ka pusaudžu “Horizon Worlds” profili pēc noklusējuma būs privāti, kā arī tajos automātiski netiks rādītas lietotāju atrašanās vietas un aktīvie statusi. Tāpat pusaudži nevarēs izveidot vai izmantot pieaugušajiem paredzētu saturu. Jaunie lietotāji saņems arī drošības padomus, kā arī citas iespējas, kas palielinās viņu digitālo aizsardzību “Horizon Worlds” platformā. Arī vecākiem tiks piedāvātas dažādas kontroles funkcijas, kas ļaus izsekot pievienotajiem draugiem, lietojamībai utt.

    Jāteic, ka līdz šim “Meta” nav īpaši spoži veicies ar lietotāju piesaisti “Horizon Worlds”. Gada sākumā platformas aktīvo lietotāju skaits sasniedza ap 200 000. Līdz jūnija beigām uzņēmums plāno piesaistīt pusmiljonu, bet līdz gada beigām jau miljonu lietotāju, kas acīmredzot lielā mērā plānots tieši uz pusaudžu rēķina.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma