Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” VR platforma “Horizon Worlds” tiks atvērta arī pusaudžiem

    Jaunākie raksti

    Nevarētu teikt, ka Marka Zakerberga vadītajai “Meta” ļoti labi sokas ar saviem metaversa projektiem, ieskaitot virtuālās realitātes (VR) platformām. Piemēram, “Horizon Worlds” šobrīd aktīvi uzturas vien ap 200 000 lietotāju, lai gan uzņēmums jau pirms laba laika bija rēķinājies ar pusmiljonu interesentu. Būtiski arī, ka līdz šim “Horizon Worlds” varēja reģistrēties tikai pilngadīgi jeb 18 gadu vecumu sasnieguši lietotāji. Taču, lai palielinātu platformas aktivitāti, “Meta” tuvākajā laikā plāno atvērt piekļuvi arī pusaudžiem.

    Tapis zināms, ka “Meta” jau martā varētu dot iespēju 13 līdz 17 gadus veciem pusaudžiem reģistrēties VR platformā “Horizon Worlds”. Šāds solis palielinātu gan lietotāju skaitu, gan kopējo aktivitāti, kas, šķiet, tagad ir visai nīkulīga.

    Reklāma

    “Meta” VR pieredzes viceprezidents Gabriels Auls norādījis, ka tieši jaunākie lietotāji esot “īstie metaversa digitālie pilsoņi”. Tāpēc uzņēmumam, lai tas gūtu panākumus, metaversa aktivitātēs ir jāiesaista arī pusaudži. Cits “Meta” pārstāvis Džo Osborns tikmēr skaidro, ka pusaudži jau šobrīd savu brīvo laiku aktīvi pavada virtuālajā realitātē, izmantojot “Meta Quest” brilles. Tāpēc “Meta” vēlas viņiem nodrošināt lielisku lietotāja pieredzi arī “Horizon Worlds” platformā, izmantojot pusaudžiem atbilstošas funkcijas un aktivitātes.

    Ar šo soli “Meta” šī gada pirmajā pusgadā vēlas palielināt “Horizon Worlds” aktīvo lietotāju skaitu līdz pusmiljonam. Tāpat līdz jūnijam plānots izlaist platformas tīmekļa versiju, kas būs saderīga ar mobilajām ierīcēm un galddatoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ViccIs
    08.02.2023 14:44

    Kad tiks izlaista HW pieeja Latvijā?

    Reklāma