Web Analytics
More
    Reklāma

    Android 14 varētu uzrādīt digitālās lojalitātes kartes, atrodoties veikala tuvumā

    Jaunākie raksti

    Android 14 Beta versijas apraksta izpēte norādījusi uz iespējamo funkcionalitāti, kas spēs automātiski norādīt uz pieejamo lojalitātes karti, atrodoties veikala tuvumā. Šī funkcionalitāte gan nav jaunums, bet varētu tikt atdzīvināta.

    Google Wallet piedzīvo renesansi, jo pagājušajā gadā tā piedzīvoja lielas dizaina izmaiņas un aizstāja Google Pay, un tagad konkurē ar Apple Wallet servisu, kurā tagad glabāt visas digitālās kartes un tām ērti piekļūt. Android 14 Beta aprakstā ir norāde par funkcionalitāti, kas spētu izsaukt Google Wallet, balstoties uz atrašanās vietu. Līdz ar to tas nozīmē, ka šādi varētu tikt parādītas digitālās lojalitātes kartes.

    Reklāma

    Tiesa, tas nav konkrēts apstiprinājums tieši šādam algoritmam, bet tās ir spekulācijas par tā reālo darbību. Tāpat nav zināms, vai tas būtu konkrēts paziņojums no sistēmas, vai arī sākuma ekrānā parādītos ziņa caur Wallet. Iespējams, ka šī funkcionalitāte vēl nebūs pieejama Android 14, jo Google iepriekš lielas izmaiņas pirms izlaišanas ir testējusi vienu vai divus gadus.

    Līdzīgu piegājienu esmu novērojis veikala Promo digitālajai kartei, kas ir pievienot Apple Wallet. Atrodoties kādā no veikaliem, tā jau automātiski tiek piedāvāta izmantošanai, un tas tiešām ir noderīgs, ja lietotājs daudz iepērkas klātienē un mēdz aizmirst par šādām kartēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    17.04.2023 09:10

    Henrij? Bet kas notiek, kad tu vēlies Promo samaksāt ar bankas karti telefonā? Primāri rāda Promo karti un tev viņa jāsvaipo prom? Un visos citos veikalos bankas karte ir pirmā (noklusētā)?

    Ept
    18.04.2023 10:17

    Iphone ir kaut kas jāizsauc? Mazliet apjuku, jo savā andrī atbloķēju ar seju vai pirkstu un viss notiek.

    x_faili
    17.04.2023 11:00

    Nu, nekas cits kā cilvēkiem brutāli ieskapēt veikalu reklāmu. n-gadus atpakaļ šo muļķību mēģināja realizēt ar bluetooth palīdzību, bet tā arī nekur tālu netika. tagad jau ķeras pie gps.

    Reklāma