Web Analytics
More
    Reklāma

    VLC atbalsta Nvidia RTX Video Super Resolution attēla uzlabošanas funkciju

    Jaunākie raksti

    VLC Media Player nu prot sadarboties ar Nvidia vienu no jaunākajām iespējām uzlabot video attēla kvalitāti. Jaunā tehnoloģija nodēvēta par RTX Video Super Resolution, kas izmanto mākslīgā intelekta tehnoloģiju no Nvidia, kas ļaus uzlabot jebkura video izšķirtspēju, kas tiks attēlots Google Chrome vai Microsoft Edge pārlūkos. Tas tiks panākts, padarot asākas objektu malas, kā arī samazinot video izkropļojumus.

    VLC Media Player atjauninājums ar RTX Video Super Resolution jau ir pieejams, nāksies arī ielādēt jaunākos Nvidia draiverus. Jāņem gan arī vērā, ka RTX Video Super Resolution atbalsts vismaz šobrīd ir tikai Nvidia RTX 30 Series un 40 Series videokartēm.

    Reklāma

    Nvidia uzlabošanas tehnoloģija darbosies ar tiem video, kas līdz šim ir veidoti no 360p līdz 1440p izšķirtspējai ar atsvaidzes ātrumu līdz 144 Hz. Kvalitāti būs iespējams mākslīgi palielināt līdz 4K izšķirtspējai. Šī iespēja iepriekš bija pieejama tikai Nvidia Shield TV, bet tagad to iegūs ikviens jaunāko zīmola videokaršu īpašnieks. Teorētiski šī tehnoloģija ļaus uzlabot arī straumēšanas servisa Netflix kvalitāti, jo par 4K izšķirtspējas video ir jāmaksā papildu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    17.04.2023 15:16

    Interesanti… Ja tas tiešām “strādās”, derētu arī eksporta funkcija uz H.264/H.265.

    Reklāma